Merhabalar değerli yorum dayanışması arkadaşlarım;
Öncelikle bir süredir sağolsun Adrian kardeşim oluşumun başında duruyor.Kendisi ile 2-3 günde bir denk gelip konuştuğumuzda sizlerin dileklerini, isteklerini ve şikayetlerini bana iletiyor.
Benim dahi beklemediğim bir zamanda tedavinin başlaması hem grubu hem işleyişi, hemde benim sitelerimi etkiledi.Benim gözlemlediğim kadarı ile çok fazla işleri aksatan birisi yok.Ufak tefek sorunlarınızın ve şikayetlerinizin olduğunu bende biliyorum.Bazılarınız yorumların kısalığından bazılarınız ise bazı sitelerin içeriklerine alışkın olmadığınız için sıkıntı yaşıyorsunuz.
Hepiniz ile teker teker konular hakkında iletişim kurmak biraz zor olduğunun farkında olduğum için Haftada en az 1 kez bi toplantı şeklinde 15-20 dakika hep birlikte fikir alışverisi sağlamak istiyorum.Bunun için ilk alternatif facebook ta bir grup planladık onu kullanmıyorsunuz, bunun içinde her pazartesi günü 19:30 da facebook tan çoklu konuşma ayarlıcaz.
Yarın saat 19:30 da ilk toplu konuşmamız aktif olacak https://www.facebook.com/profile.php?id=100007394314702 den bana ulaşın ve nicklerinizi yazın.yarın konuşmaya aktif olarak katılmayan arkadaşlar gruptan 1 haftalığına uzaklaştırılacaktır.

Adrian

myth2012

ForexleKazan

resul37c

stiltasarim

kendineozel

sefbeyz