-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Güzel fikir :) bende bu otostop sohbetlerini takip ediyordum, video montajları ile renklendirmesi falan süper olmuş. Çocuk aşırı itici olmasa mükemmel proje, tüm Türkiyeye izletilebilir bir konu. Ulusal kanallarda yayınlansa bir çok programı geride bırakır.
Fırsatın varsa insan ilişkilerin de iyiyse otostopçuları alarak videolarını zenginleştirebilirsin. Uğradığın yerlerde falan da çekimler yapacağını söylemişsin, çay ocağı muhabbetleri falan tutar yani :) Ben otostopçu gördüğümde kaçırmıyorum, çok değişik tipler muhabbetler oluyor, özellikle trakya ve egede dolaşıyorsan inanılmaz malzemeler yakalarsın diye düşünüyorum.
Samimi olmak gerekirse sohbetler anlatımlar farklı bilgiler falan yoksa müzik+görüntü yol videoları falan pek izlenmiyor. Anca bölgeyi arayanlar bulur bakarsa bakar o da tamamını izlemeden kapatırlar.
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
hocam benim tek hayalim var atv ile o Bayburt'taki şuan Dünya'nın en tehlikeli yolunda gidip video çekmek sizde yapabilirsiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web tasarımcı
-
-
Ad Soyad
G** H**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
otopark.com bu konuda kendini çok aştı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
30, (%97)
Montajda arabaların plakalarını kapatmanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır hocam.
Konsepti çok samimi buldum. Tebrikler, başarılar.
Çalış, Çabala.