tevfikaktunc , ForexleKazan bende yıllardır farklı telefonları denedim sony bence çok kaliteli ve dayanıklı donanım aynı zamanda kamera olarak iyi ,
burdan iphone kullananlara sesleniyorum, telefon düşünce ya randevu almam lazım diyenler iphone 4 ve 5 te ios 9 güncellemesiyle yavaşlama yaşayanlar 2012 den beri iphone aynı batarya ve aynı kamerayla gitti, her şeyi geçtim telefon full hd bile değil fakat fiyatı 3000 tl
pazarlama stratejisinde sadakatli müşterinin anlamı ne verirsem alma potansiyeli olan topluluktur, az buz şeyler ekleyip yeni ürün çıkartıyor farklı bir şey yaptığı bir şey yok hadi fiyatı düşük olsa dicem eyvallah alınır ama değil
şimdi iphone kullanıcısı savunma stratejisi kasmıyor , 2012 beri sony telefon kullandım farklı telefonları deneme olarak aldım, fakat 2016 kadar sony aynı telefonuyla geldim geçen yıl hafif kasmalar dışında bir şeyi yok , 4 yıl boyunca , düşürmeme, ıslanmasına rağmen hala taş gibi
en azından kamerası iphonedan daha iyi, bataryası daha iyi her şeyi geçtim hd ve 3000 tl değil 1500 tl aldım, yani 2 yıl sonra bir daha alırdım yavaşladımı al yenisi tamamdır o zamanda sizinkiyle aynı fiyata gelirdi
arkadaşlarımın çoğu iphone kullanıyor yarısının ekranı kırık, bazıların arka çerçeve gitmiş, tamir ettirmeye randevu alamıyor, yada parası yok ama yinede alıyor niye sırf hava atmak için alınan bir telefon halini almış , uygulamaların çoğu ücretli, hacklenemez, virus girmez dediğiniz telefon çokta güzel hacklenebiliyor
yani dezavantajı ne: donanım yetersiz, fiyatı pahalı, dayanıklı değil
avantajı: android'e göre çok kasma problemi yok, biraz daha güvenli