MelihAtasever adlı üyeden alıntı

İletişim'e geçerek bilgi alabilirsiniz. En doğru bilgiyi tarafınıza yine onlar verecektir :)

Yarın iş saatleri içinde arayacağız.

impjix adlı üyeden alıntı

Girişimciliere veriliyor diye biliyorum. Yani daha önceden şirket kurmamış başka bir tanıdığının üzerine sıfırdan alırsa destek alabilir.

Sonuçta bu kişi de girişimci 4 aylık bir ticari işletme ve 100.000 TL yatırım yapılmış.Ayrıca buna yakın bir miktar daha yatırım yapmak istiyor.

kaan88 adlı üyeden alıntı

şirketi açmadan önce kosgebe kaydını yaptırması gerekiyor, daha sonra şirketin açılışını yapması gerekiyor diye biliyorum. Birde hali hazırda esnaf olanlara destekleri var diye biliyorum. Siz en iyisi gidip danışın doğru bilgi alın. Belli günlerde seminerleri oluyor o zamanlarda toplu halde bilgilendirme yapıyorlar.

Yarın iş saatleri içinde arayacağız.

Kozmik adlı üyeden alıntı

İşgem lerden kısmen destek alabilir, kosgeb ten bu durumda destek alamaz.

Cihazların 3 yıldan eski olmaması, uygulamalı girişimcilik sertifikasından önce işyeri kurulumuna girilmiş olması.

Bu ikisine takılır başvurunuz

Cihazlar 3 yıldan eski ancak heyet raporu dahi çıkartılsa dükkanında ki demirbaş malzemelerin ederi 50.000 TL 'den aşağı tutmaz.Kaldı ki 100 bin TL faturası ile birlikte belli.Yani 50 bin 60 bin TL daha yatırım yapacak 0 makineler olacağı için yatırım yapmazlar mı ?