Arestr adlı üyeden alıntı

FilmleriTV hocam İHA ile görüştüm direk bilgi vermeyip bölge müdürlüğüne yönlendirdiler henüz görüşmedim. Diğer ajaslarla da iletişime geçmeyi düşünüyorum. Önerilerinizi dikkate alıcam zaten amacım da klasik haber sitelerinin dışında bir site hazırlıyorum buna öncelikle temadan başladım şu an aynı temayı kullanan yüzlerce site var. Yayıncılık kısmına gelince ise Başlığı ayrı içeriği ayrı yanıltıcı haberler kesinlikle olmayacak herşey net olacak yani aynı zaman da reklam yerleşimlerinde de biraz tutucu oldum Sağdan soldan reklam fırlamayacak tabiri caizse reklamı haber yapmıycaz. Kısacası amacım anlık yüksek hitler sağlamak değil belirli bi ziyaretçi sayısı yakalamak ki bunun da uzun vade de çok faydasını göreceğimi inanıyorum. Böyle bir vizyonla işe sektöre girince de tamamen bot mantığıyla site hazırlamak çok anlamsız geliyor ajanslarla çalışmak orjinal ve kurumsal olacaktır.


Sade, kullanıcı odaklı bir tema ile çalışın (bkz: diken.com.tr); tarafsızlık ön planda olsun yayınlarınızda sonrasında başarı gelir. Ne size hükümet borazanı desinler ne de PKK'nin sözcüsü; dengeyi iyi ayarlayın. Günümüzde haber platformlarının en büyük handikabı budur, tarafsız habercilik anlayışı çok zayıfladı, ben tek bir kaynaktan doğru düzgün haber alamaz oldum. Bunun için artık uç kaynakları takip ediyorum:D Bir Yeniakit bir ANF şeklinde. Siz bu ikisini birleştirin, insanlar burada yazıyorsa doğrudur, kimseyi kayırmazlar desin.

ntka adlı üyeden alıntı

FilmleriTV beni ilgilendirmiyor nerde yüzdükleri onlar düşünsün :) benim kendi sitemle dahi ilgilenecek vaktim yok işimden dolayı o nedenle kendi düşen ağlamaz ama binlerce haber sitesi var hepsi aynı şekilde çalışıyor çünkü haberi herkes aynı kaynakdan alıyor başka kaynak yok.


Hit alan news kayıtlı haber sitelerine dikkat ederseniz durumun öyle olmadığını görürsünüz. Bir domain bir nulled tema ile yayın yapan 40-50 hitli haber sitelerinden bahsetmiyorum. Zaten belli bir hite kadar sizi fark etmezler, ancak ufacık bir kazanç elde edecek duruma gelseniz, önce uyar kaldır, sonra gel bakalım kardeşim ya cezayı peşin peşin öde ya da mahkemede hesaplaşalım derler.

Aman aboneliksiz bu haber işine bulaşmayın ben de düşünmüştüm sonra birkaç site sahibi ve gazeteci-editör ile iletişime geçtim vazgeçtim. O kaynak veririz işi bildiğiniz gibi değil.