Hayır sanki dizi izlemese türkler ellerine 2 deney tüpü alıp atomu parçalayacaklarmış gibi anlatıyorlarya şunları çok gülüyorum :)
20 sene önce tv yoktu naptıda türkler şimdi robotlaşmış ajdhakjdhkajhasd
20 sene önce tv yoktu naptıda türkler şimdi robotlaşmış ajdhakjdhkajhasd
Geçmişini araştırırsan Dünya'da yolcu uçağını ta Atatürk döneminde Kayseri'de üretilmeye başlandığına kadar birçok süper ötesi fikir hareket ve sonuç görebilirsin. Ama Atatürk'ten sonra hepsine yakını kapatıldığı sonra da tıpkı ninja kaplumbağalar ile pizzanın ülkemize gelişi ile halkın beyninin sömürülmeye başlanmasıyla halk düşünemez hale geldi. Sen 20 yıl önce ninjalarda kaldığın için konunun farkına varamıyorsun tek sorun orada...
Ek Olarak: Forumda müslümanlığa olumsuz gözle bakan ülkeyi olumsuzluğa düşürdüğünü söyleyen insanları çok görür oldum. Arkadaşlar bizim dinimiz zorlayıcı değil uyarıcıdır kimse size zorla müslüman olun demez ama iki gün sonra pamuğu yediğinde o zaman da seni teknolojin kurtarır. Ayrıca iki alemin en şerefli insanı Hz. Muhammed'in damadı olan aynı zamanda halife olan Hz. Ali efendimiz de der ki Yarın ölecek gibi temiz, hiç ölmeyecek gibi çalışkan ol..! Müslümanlığı bahane ederek çalışmayanlara sadece bu sözü gösteririm ben.