Site içi SEO konusunda bazı eksikleriniz var.

1) Sitenizdeki hiçbir resim optimize edilmemiş. TinyJPG gibi uygulama siteleri ile resimlerinizi optimize edebilirsiniz. Yani resimlerin görsel kaliteleri bozulmadan boyutlarını düşürebilirsiniz. Aynı zamanda sitenizdeki resimlerin yükseklik ve genişlik değerleri girilmemiş. Resimleri bir gözden geçirin.

2) İçerikleriniz genel olarak çok zayıf. Alt sayfalarınızda en azından asgari 250-300 kelime kullanmalısınız. Çoğu sayfa tek bir paragraftan oluşuyor.

3) Alt sayfalar arasında herhangi bir etkileşim yok. Paragraf içlerinden diğer sayfalarınıza link vermeye çalışın.

4) Footer kısmındaki etiket bulutunu kaldırmanızı tavsiye ederim. Zaten her bir sayfanızda etiketler bulunuyor. Eskiden işe yarıyordu fakat artık bu önerilmiyor. Yurtdışında pek çok sitenin etiket bulutlarını kaldırdığını gözlemledim.

5) Sitenizden temayı hazırlayan firmaya bir Dofollow link çıkışı var. Linki kaldırabiliyorsanız kaldırın. Kaldırmamanız gerekiyorsa en azından bir Nofollow etiketi ekleyin.

6) Alt sayfalara sayfaların içeriğiyle ilgili görseller eklemeye çalışın. Görsellerin üzerine konuyla ilgili yazılar yazın. Görsellerle içeriğinizi zenginleştirin. İlerde resim aramalarından bu sayede trafik kazanabilirsiniz.

7) Wordpress'e hakimseniz temanın stil dosyalarına ait query stringleri fonksiyon dosyasından kaldırın. CSS ve JS dosyalarını optimize edin. Gereksiz eklentiler varsa devredışı bırakın. Her bir eklenti kendisine ait bir CSS veya JS dosyası import ediyor çünkü.

8) Anasayfada sliderin altına bir Widget alanı ekleseniz çok güzel olur aslında. Oraya 300-350 kelimelik hedeflediğiniz kelimelerle ilgili özgün bir makale yazabilirsiniz. Bu hem o kelimelerde anasayfanızı güçlü kılar hem de içerik/kod oranını yükseltir.

Extra.

Sitenizi önemsiyorsanız hosting hesabınız için bir Dedicated IP almanızı öneririm. Sitenizin bulunduğu sunucuda sizinle birlikte 400 site daha yayın yapıyor. Bunlardan herhangi biri Google'da spam uyguladığı zaman aynı IP bandında bulunduğunuz için siz de zarar görebilirsiniz.

Aynı şekilde Türkiye lokasyonlu bir Hosting firması seçmenizi öneririm. İsimtescil yerli bir firma fakat geçtiğimiz sene sunucularını Kıbrıs'a taşıdılar. Bu belki çok önemli değil ama sitenin yayın yaptığı dille sunucunun aynı lokasyonda olmasının + puan olduğu hep söylenir.

Dedicated IP'yi düşünün. Senelik 40 ila 100 lira arasında bir maliyeti olur size.

Başarılar.