darkthepro adlı üyeden alıntı

sokak ağzıyla gelip nerenle okuyorsun diyiyorsa zaten tartışmadan şahsiyetini belli etmiştir bu kadar basit, hack olayı adroidte yaşandımı ios kadar büyük yaşanmadı o zaman neyin tartışmasıdır belki kapalı kaynak kodlu olduğu için daha güvenli denilebilir

Hack konusunda her şeyi zaman gösterecek.Belki şimdiye kadar olmadı ama ileri ki zamanlarda olmayacağının da bir garantisi var mı? Tabii ki YOK.Ayrıca bilip bilmeden kimsenin şahsiyeti hakkında yorum yapma hakkın yok.

ek olarak yeni güncelleme gelince her telefon ağırlaşmaz iosta o durum yaşanırken, android her yeni sürümünde daha hızlı ve daha enerji tasarufu sağlar hale geldi , şirkenin izlediği politikayla hep öyle olcak diye bir şey yok, adam resmen alacaksın yeni güncelleme gelince diyor başka bir şey değil

Yav ben ne diyorum sen ne diyorsun?2.postumu tekrar gözden geçir.Daha okuduğunu anlamıyorsun gelmiş burada ahkam kesiyorsun.

iş drop tesle bitmiyor demişsin e kamerayıda koydum, ekran çözünürlüğü, seside koydum, suya dayanıklılık var, istersen batarya testinide koyarım ordada görürüz fark etmez ki sen kendine yediremediğin için böyle konuşmuşsun , benim için fark etmez htc de koyarım, lg yada zenfone madem kıyaslanacak en iyileride koydum iphone 6s+ gibi

samsung un telefon konusunda nasıl bir firma olduğunu söylememe gerek yok.Araştır lütfen.kendime yedirme gibi bir şey söz konusu değil.istediğin telefonu koy.benim dediğim telefona iyi bakarsan çizik,kırık olmaz diyorum sen karşıma drop testi koyuyorsun.Ne içtin?

telefondan anlamıyor demişsinde sen galiba hiç telefon incelemesi görmemişsin ben sana anlatıyım belki idrak etmiyorsundur

1. tasarım, 2. donanım , 3. yazılım, 4. kullanım ( avantaj , dezavantaj ) , 5. dayanıklılık , 6. performans , 7. fiyat bunları göze olarak bir inceleme yapılır işte o hız dediğinde performansta yapılıyor

Ahmet adlı üyeden alıntı

serkan122668Örnek; iPhone'da yaşayacağın 1 GB ram performansı ile Samsung'da yaşayacağın 2 gb ram performansı aynıdır. Apple ürünlerini her zaman maksimum performans sunar.

hani yok suya dayanıklılıkla sony karşılaştırmışım ya, o zaman niye iphone 7 suya dayanıklı çarpmalara dayanıklı adı altında yeni telefonla geliyor, diğer iphone lar satın alınabilen kılıf , ek batarya kabı ve camla geliyor niye onlara ek ücret ödeyip alanlar var, çünkü sistem buna zorluyor illa olcak diye bir şey yok fakat dikkatsizlikle telefonu suya düşürüp bozan yada yere düşürüp kıran insanlar var çok mu garip onların hatası mı ? yada niye ek batarya kılıfı var çünkü telefonun bataryası 1800 mah larda bir gün bile yetmiyor

Şimdiye kadar kaç telefon şirketi uzun süre suya dayanıklı(sony hariç) ve çarpmalara karşı adam gibi dayanıklı telefonu piyasaya sundu?Telefon alan her kişi zaten kılıf alıyor.Gidip Apple'ın sitesinden 150 liraya kılıf almaya gerek yok.Evet belki 1800 mah batarya sana göre az olabilir.Başkasına göre yetiyordur.Telefonla çok vakit geçirene 3000 mah batarya bile yetmez.

he evet belki hız olarak android telefonlara göre daha hızlı yada zamana karşı daha dirençli başka bir özelliği yok, onun dışında fiyatı beni germez ama o fiyata bu cihaz fazla, özellikle Turkiye gibi vergiler ülkesinde işte o zaman bu cihaza bu parayı veren adam dince müsrif olmanın yanı sıra bir kuş türü oluyor bilmem anlatabildim mi

Türkiye'de kaç kişi peşin IPhone alıyor?Çoğu kişi taksitle alıyor.