Hack konusunda her şeyi zaman gösterecek.Belki şimdiye kadar olmadı ama ileri ki zamanlarda olmayacağının da bir garantisi var mı? Tabii ki YOK.Ayrıca bilip bilmeden kimsenin şahsiyeti hakkında yorum yapma hakkın yok.
Yav ben ne diyorum sen ne diyorsun?2.postumu tekrar gözden geçir.Daha okuduğunu anlamıyorsun gelmiş burada ahkam kesiyorsun.
samsung un telefon konusunda nasıl bir firma olduğunu söylememe gerek yok.Araştır lütfen.kendime yedirme gibi bir şey söz konusu değil.istediğin telefonu koy.benim dediğim telefona iyi bakarsan çizik,kırık olmaz diyorum sen karşıma drop testi koyuyorsun.Ne içtin?
Şimdiye kadar kaç telefon şirketi uzun süre suya dayanıklı(sony hariç) ve çarpmalara karşı adam gibi dayanıklı telefonu piyasaya sundu?Telefon alan her kişi zaten kılıf alıyor.Gidip Apple'ın sitesinden 150 liraya kılıf almaya gerek yok.Evet belki 1800 mah batarya sana göre az olabilir.Başkasına göre yetiyordur.Telefonla çok vakit geçirene 3000 mah batarya bile yetmez.
Türkiye'de kaç kişi peşin IPhone alıyor?Çoğu kişi taksitle alıyor.
Yav ben ne diyorum sen ne diyorsun?2.postumu tekrar gözden geçir.Daha okuduğunu anlamıyorsun gelmiş burada ahkam kesiyorsun.
samsung un telefon konusunda nasıl bir firma olduğunu söylememe gerek yok.Araştır lütfen.kendime yedirme gibi bir şey söz konusu değil.istediğin telefonu koy.benim dediğim telefona iyi bakarsan çizik,kırık olmaz diyorum sen karşıma drop testi koyuyorsun.Ne içtin?
Şimdiye kadar kaç telefon şirketi uzun süre suya dayanıklı(sony hariç) ve çarpmalara karşı adam gibi dayanıklı telefonu piyasaya sundu?Telefon alan her kişi zaten kılıf alıyor.Gidip Apple'ın sitesinden 150 liraya kılıf almaya gerek yok.Evet belki 1800 mah batarya sana göre az olabilir.Başkasına göre yetiyordur.Telefonla çok vakit geçirene 3000 mah batarya bile yetmez.
Türkiye'de kaç kişi peşin IPhone alıyor?Çoğu kişi taksitle alıyor.
bak ikimizinde haklı haksız tarafları var evet iphone hızlı ama ülkece marka deliliği başladı insan cebinden 3310 çıkarınca ezik damgası yiyor bu psikoloji aşılandı insanlara , evet hack olayı ucu açık bir olay ne olacağı belli olmaz ama olan bu, ben samsung taraftarı değilim , çeşitlilik olması gerektiğinden koydum, zamanında samsungta kullandım memnun kalmadım, iphone iyi bir telefon fakat donanım olarak yetersiz olmasıyla yani dayanıklılık vs fiyatı beni rahatsız ediyor, batarya kişiden kişiye değişen bir kavram evet insanına göre değişiyor fakat elde daha iyi pil teknlojisi olmasına karşın elden çıkarma mantığı ile kullanmaya devam yinede kullanıcıyı tatmin edecek düzeyde olmalı mesela iphone 6s+ yeterli bir batarya düzeyine çıktı, onun dışındakiler bir gün bir gitmiyordu yinede diğer dediklerim olsa gidip alacağım bir telefon fakat şuanlık sony benim için baş tacı yeni telefonunu almayı düşünüyorum xperia z6 yada ne adla çıkacaksa, iphone 7 ciddi bir adım atarsa onuda düşünürüm