ahmettalut adlı üyeden alıntı

Hocam hiç ilgi alanımda olmasa bile izledim çok güzel anlatmışsınız belki bu anlatımdan sonra bilgisayar arka planı için bir şeyler yapabilirim.
Bir de merak ettiğim bir konu var. Acaba videoyu çekerken neler kullandınız? Ekran görüntüsü ve ses kaydı için. En çok merak ettiğim ise ses kaydını hangi cihaz ile sağladınız?

Merhabalar. Öncelikle geç cevapladığım için özür dilerim.

Video çekimi Camstasia studio ile yapıyorum. Intro outro ve diğer düzenlemeleri ise After Effects'te yapıyorum. Ancak düzenlemeyi Adobe Premiere'de de yapabilirsiniz.

Ses kaydına gelince, asıl en önemlisi bu. Standart mikrofon kullanmayı tercih etmem kesinlikle. Behringer marka condenser mikrofon kullanıyorum. Sesi iyi kalitede ve pürüzsüz kaydediyor. Ancak kaydettiğim sesi olduğu gibi kullanmıyorum. Mixing mastering diye adlandırılan ses düzenlemesi de yapıyorum. Bu işlemleri de Audacity adlı ücretsiz sunulan ses düzenleme programında yapıyorum.

Ek Olarak:

oguzhan adlı üyeden alıntı

hocam anlatımınızı çok beğendim bu arada kanalınıza da abone oldum ilgimi çeken şeyler paylaşıyorsunuz.

Teşekkür ederim. Devamı gelecektir. AÖF sınavlarından dolayı bir kaç gün ara vermek zorunda kaldım. Ama önümüzdeki hafta sonu yeni paylaşımlarım olacak :)