-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web & Grafik ve iOS
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
120 liraya bu işi hakkıyla yapacak birini bulursanız bizimde haberimiz olsun hocam :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Elektronik ve Haberleşme
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
burakisci adlı üyeden alıntı
120? 200? Biraz daha piyasayı öldürün arkadaşlar... Bu fiyatlara yabancı sitelerden anca hazır temalar alabilirsiniz, arkadaşın istediği gibi bir tema kaliteli bir şekilde minimum 500-600 lira civarında hazırlanır, yapan kişiye göre 1000 liraya kadar da çıkabilir... Çizim+Kodlama+Entegre olarak ayrı ayrı yapılırsa fiyat çok daha yukarılara çıkar, sadece 1000 liraya bu tarz temaları çizen kişiler biliyorum :D :D
hocam 2000 tl söyleyende var 500 tl diyende ama güven meselesi, nasıl olur bilmem Bu çizdiğim temayı psd haline getirip değiştirsem biraz daha düzenleme yapmam gerek sizce en uygun kaça yaptırabilirim bu temayı?
http://trdizifilm.com / Güncel Fragmanlar ve Güncel Dizi Film Haberleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam bu işi hakkıyla php ye 500 tl ye dökecek varsa hic kaçırma derim benim yakın bir arkadaşım bu işle uğraşıyor aklımdaki teknoloji sitesine 1000 tl istedi yani 500 den aşağı fiyat veren adamların reflerini çok iyi kontrol et,kötü düşünmek istemem belki insanların acil paraya ihtiyacı olabilir ve yapabilir 500 tl altında bir fiyata
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Elektronik ve Haberleşme
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
burakisci adlı üyeden alıntı
Hocam şimdi kim kaça yapabilir bilemiyorum ama sağlam bir şey istiyorsanız en az 500 lirayı gözden çıkarın derim. Güven konusunda ise sizinle iletişime geçen kişilerin referanslarına bakabilir, hatta referansları ile iletişime geçebilirsiniz. Diğer yandan bu kişilerin forumda ki ticaret puanları, mesajları vs. de güven konusunda size yardımcı olabilir. Vaktim olsa ben hazırlamak isterdim ancak şu sıralar kendi projelerim ile uğraşıyorum.
anladım peki hocam sen yapsan kaça yaparsın ?
http://trdizifilm.com / Güncel Fragmanlar ve Güncel Dizi Film Haberleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Art Director
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
size 150 tl 200 tl fiyat verenler tahmin ediyorum ki daha önce hiç dizi sitesi yapmamışlar. bu işin hakkeniyeti ile olabilecek minimum fiyatı 1500 tl dir benim çalışma kriterlerime göre.
diğer türlü ne 150 tl nizden ve vaktinizden olduğunuz gibi projeden de soğutmayın kendinizi. o ücretlere satılan bir tema alıp kullanın daha iyi olur benim kanaatim.
2 kişi bu mesajı beğendi.