Belli bir kesime hitap ediyorsunuz hocam şahsım adına dj tiesto haricinde bir başka dj tanımıyorum onuda etraftan duyduğum kadarıyla
Bence projene devam et :)
Merhaba. Projenize devam edin. Azimle, sabırla fazla reklama boğmadan, özgün içeriklerle destekleyin
donmezhasan adlı üyeden alıntı
Kısa bir analiz ile bunu kendin karar verebilirsin.Sitene kimler girebilir? Bu kişiler sitene hangi anahtar kelimeler ile gelebilir? Ve bu anahtar kelimelerin ortalama aranma hacmi ne? Bu gibi bir analiz sana karar vermende baya yardımcı olur.
Bence devam edin. Yani boşa harcamayın emekleri.
sebat ederseniz mutlaka karşılığını alırsınız bence.
Kesinlikle devam edin hocam. Birde ek olarak eklemek istediğim bazı maddeler var;
-Sitenin en altındaki "« DAHA ESKİ HABERLER" yerine "1-2-3-4-5" gibi numaralar verebilirsiniz.
-"Hakkımızda" ve "Bize Ulaşın" gibi sayfaları, sayfanın en alt kısmına eklemenizi tavsiye ederim. Veya sayfanın en üst kısmına da ekleyebilirsiniz.
-Etiketlerin ziyaretçiler için fazla bir önemi yok gibi düşünüyorum. Etiketlerin görünümünü gizleyip sayısını arttırmalısın.
-Ve tabi kide olmazsa olmazımız "Arama Çubuğu"nu ana sayfaya eklemeni tavsiye ederim.
-Sitenin en altındaki "« DAHA ESKİ HABERLER" yerine "1-2-3-4-5" gibi numaralar verebilirsiniz.
-"Hakkımızda" ve "Bize Ulaşın" gibi sayfaları, sayfanın en alt kısmına eklemenizi tavsiye ederim. Veya sayfanın en üst kısmına da ekleyebilirsiniz.
-Etiketlerin ziyaretçiler için fazla bir önemi yok gibi düşünüyorum. Etiketlerin görünümünü gizleyip sayısını arttırmalısın.
-Ve tabi kide olmazsa olmazımız "Arama Çubuğu"nu ana sayfaya eklemeni tavsiye ederim.
öncelikle hepinize teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için. Benim korkum kategorimin dikkat çekmemesiydi. Kategori hakkında ne düşünüyorsunuz ? haberleri okuyan olur mu