lostyazilim
tr.link

Bir kişi bu konuya açıklama getirecek mi ?

14 Mesajlar 1.444 Okunma
acebozum
tr.link

sovetski sovetski ♛ PHP ♛ Kimlik Onayı
  • Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)
Konusunu açtım herkes "zararlı" felan dedi konunun silinmesini rica ettim yöneticilerden. Fakat her kesi dinlememek gerek deyip fransızca kaynaklara baktım. Hitleap dan söz ediyorum, her kes zararlı ve s. ve s. söylüyor, iyi de bu zararlıysa ben istediğim site için kullanıp ona zarar veririm öyle değilmi ? Nede olsa isteyen kişi istediği site için kullana biliyor ?

İşin enteresan tarafı fransızca sitelerde hiçbir kötü yorum görmedim, aksine bu işten para kazanıyor adamlar. Boşuna "zararlı" demekle olmuyor bir açıklama getirin rahat edelim. 1-2 kişinin ne yaptığını bilmiyoruz adam gelip "hitleap yaptı" diyor.

İnanmayan kaynaklara baksın :

http://netbusinessrating.com/fr/fiche-8533-hitleap

http://www.zem.fr/generer-trafic-naturel-sur-votre-site/

Fransızlar gibi kendini beğenmiş insanlar bu yorumları yapmışsa ben inanırım :rolleyes:

Bu arada hitleap ı 3 sene felan önce kullanmıştım. 2 site eklemiştim tabi o günden kullanmıyordum programı, bu gün baktım 5000 hit göndermiş toplamda program kazandığım dakika karşılığı, ve aynı siteler top gibi duruyor :)

elektronikssl
reklam

Ferhat07 Ferhat07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad F** M**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 26 / 13
  • Ticaret 5, (%100)
Sanırım hit gönderme sisteminden söz ediyorsunuz.Ne denli yararı olur yada zararı bilememde.Fakat bu tür sistemlerden gelen hitler bir anda artış veriyor fakat bu artışın sonunda bir anda hit kaybı sanırım sorun olur ilerisi için.

• Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)

Ferhat07 adlı üyeden alıntı

Sanırım hit gönderme sisteminden söz ediyorsunuz.Ne denli yararı olur yada zararı bilememde.Fakat bu tür sistemlerden gelen hitler bir anda artış veriyor fakat bu artışın sonunda bir anda hit kaybı sanırım sorun olur ilerisi için.

Evet mantıklı fakat hergün devamlı yapılırsa aynı düzeyde kalır ? Zaten günlük siteye gönderilecek hit sayısı ve s. ayarlana biliyor. O değilde diyelim zararlı, başka siteler mağdur olmazmı bu durumdan ? ( rakip siteler )

• Üyelik 24.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad F** M**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 26 / 13
  • Ticaret 5, (%100)
Benim fikrimce,rakip siteler denilince genel olarak ilk sayfa siteler akla geliyor ve bu siteler doğal olarak hitli siteler.Sanırım hit gönderip ve sonra kesilmesi bu sitelere pek fazla bir etki yapmaz,çünkü hit akışları devam edecekdir.Tabi bu benim düşüncem yanlışda olabilir :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)

Ferhat07 adlı üyeden alıntı

Benim fikrimce,rakip siteler denilince genel olarak ilk sayfa siteler akla geliyor ve bu siteler doğal olarak hitli siteler.Sanırım hit gönderip ve sonra kesilmesi bu sitelere pek fazla bir etki yapmaz,çünkü hit akışları devam edecekdir.Tabi bu benim düşüncem yanlışda olabilir :)

Mecazi anlamda rakip site demek istedim, o değil yani ne bileyim yeni başlamış bir site olsun, bu siteyi başlamadan bitirmek için bu hitleap programını kullanırdı herkes öyle değilmi ? Üstelik ingilizce program yani her ülkede kullanan var neredeyse, herkes şikayetçi olsa google indexini silmezmiydi ? google da site:hitleap.com aratınca indexleri ve s. duruyor :)

erkolay erkolay webmaster.bbs.tr Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Hosting, Domain, Marka, Patent
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)
AntiSEO için bu tür yerler kullanılıyor zaten. Jingling ile daha kolay tabi bu iş.

Kendi sitesi için Alexa'da yapay ilerleme kaydetmek isteyenler kullanır ancak.

Fransa'dan örnek verdiğiniz siteler, SEO alanında otorite kabul edilebilir gibi görünmüyor.

• Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)

erkolay adlı üyeden alıntı

AntiSEO için bu tür yerler kullanılıyor zaten. Jingling ile daha kolay tabi bu iş.

Kendi sitesi için Alexa'da ilerleme kaydetmek isteyenler kullanır ancak.

Fransa'dan örnek verdiğiniz siteler, SEO alanında otorite kabul edilebilir gibi görünmüyor.

Bana mantıklı gelmiyor açıkcası, ben 25.000.000 hit satın alıp bir siteye yüklensem felan ..

Fransadan verdiğim örneklerde yorumları göstermek içindi. Yorumlarda herkes sistemden memnun hatta para kazananlar da var. En azından resimlere bakarak anlaya bilirsiniz isterseniz yazdıklarından bazılarını tercüme edeyim :)

erkolay erkolay webmaster.bbs.tr Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Hosting, Domain, Marka, Patent
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)
Yapay hite para veren çok. Bu durum, işin faydalı olduğu anlamına gelmez.

Uyuşturucu da epey pahalı bir tüketim ürünüdür mesela... Ve inanılmaz sermaye akışı sağlıyor ticaretini yapanlara.
Mustafac

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 24.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad F** M**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 26 / 13
  • Ticaret 5, (%100)
Benim belirttiğiniz program ve o tarz siteler hakkında pek fazla bilgim ve kulanmışlığım yok sadece hizmetleri hakkında bilgim olduğu kadar yorum yaptım.

• Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)

erkolay adlı üyeden alıntı

Yapay hite para veren çok. Bu durum, işin faydalı olduğu anlamına gelmez.

Uyuşturucu da epey pahalı bir tüketim ürünüdür mesela... Ve inanılmaz sermaye akışı sağlıyor ticaretini yapanlara.

Hocam siz konudan çıktınız :D Adamlar referal sistemi ile diğer kişileri davet edip onların premium almaları ile para kazanıyor. Premium alanlar memnun olmazsa neden alsın ki değil mi ? :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 7 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 7 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al