-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar arkadaşlar, forum da aradım ama bulamadım. Birde sizlere sormak istedim. Bir Android uygulama yapmayı düşünüyorum. Günlük olarak tüm gazetelerin manşetlerinin resimleri olacak. Acaba bu resimlerle o gazetelerin telif hakkına girmiş olurmuyum. Mantığım ağır bi şekilde olursun diyor ama bakalım siz ne diyorsunuz?
Herkese iyi günler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı/Grafiker
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Resimlerin aşağısında gazetenin adını verirsen bir şey olmaz diye düşünüyorum ben.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sorun olacağını sanmıyorum çünkü bizde play storeye gazete manşetleri ile ilgili bir uygulama yaptık ve paylaştık
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forumda telif haklarıyla alakalı arama yaptığımda haber sitelerindeki haberlerde A.A telif haklarından dolayı dava açtığından bahsediyorlardı. Bu da o konuyla belli bir paralellik gösteriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sorun olmaz hocam, Gazetelerin manşet bölümleri genel kullanıma açıktır. Tabi gazete kaynağını vermek şartı ile. O yüzden açık olan gazete manşetlerini yayınlama ta hiçbir sakınca olmaz.
Bide telif bölümü koyarsın güzel bir paragraf yazı yazarsın. Sorun olmaz. İç sayfaları yayınlama ama !
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"Bu uygulama da bakmış olduğunuz tüm manşetler kendi telif hakkı sahiplerine aittir. Kullanılan tüm manşetler, genel görüntülemeye açık orta çözünürlüktedir. Bu manşetleri kişisel kullanım veya kurumsal kullanım için ilgili gazeteden bilgi ve onayı alınmalıdır. " gibi
Bunu farklı şekillerde türetebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok teşekkür ederim tatarkursad kardeşim.