Şimdi tüm yorumlara baktım Korkmaz hocam ve diğer arkadaşlar neyi tartıştığınızın farkında mısınız?

Klasik soru: Fatih Sultan Mehmet han 18 yaşında İstanbul'u fethetti ve peygamberimizin İstanbul'u fetheden komutan için söylediği belli... Diğer padişahlarından çoğu büyük şeylere imza attı ancak unutulmaması gereken şudur: Kurtuluş Savaşını, Sakarya Meydan Muharebesini Atatürk değil Türk milleti kazandı diyenler Fatih Sultan Mehmet'te İstanbul'u fethederken Osman ordusu uzun eşek oynamıyordu veya piknik yapmıyordu değil mi..?

Osmanlıyı bahane ederek Atatürk'e kin duyanlar siz bilir misiniz ki Atatürk'e cumhuriyet emrini padişah verdi bunu bizzat profesörler açıkladı kendinize gelin.

Arkadaşlar ta halife döneminde dahi cumhuriyete benzer yönetim vardı halifeler babadan oğula değildi biraz mantıklı düşünün konseyler veya toplum tarafından gelmedi mi halifeler sonra padişahlar babadan oğula oldu Atatürk'ten sonra cumhuriyet oldu bunları ayırarak mı tarihi kabul ediyorsunuz.

Arkadaşlar padişahlarda bizim atamızdır Atatürk'te yazıkları olsun ki ataları ve yapılanları görmeyenlere....

Akıncıların yaptığına gelince bende @korkmaz hocama katılıyorum o iki insanın olduğu yerde benim Atamın olması imkansız iki insandan kastımı çok iyi anladınız. Akıncıların kendi görüşüdür saygı duyarım ancak eğer bir görsel varsa sırasıyla tüm padişahlarımın altınada Ata'mın resmi tam olarak tarihimi yansıtır. Gerisini söyleyen ayrıma girmiştir kendi bilir