Osmanlı Devletinin nesini sevmiyorsunuz? Atatürk'ün doğduğu topraklarda Osmanlı'nındı Atatürkte Osmanlı devletinin bir askeriydi. Kendi tarihinden utananlar o çok sevdiğiniz Atatürk'ü örnek alın Söze gelince herkes vatan millet sakarya
ismail03 Hocam Biz osmanlıya lafımız yok ama, çıkıp osmanlıyı geri getireceğiz BİZ OSMANLIYIZ diye lak lak edenlere orada dur diyoruz. Eskiden bu tür tartışmalar çıkıyormuydu yok. Milletin kafasına OSMANLI osmanlı diye bişey yerleştirdiler. Herkes osmanlıcı kesildi.
ismail03 Hocam Biz osmanlıya lafımız yok ama, çıkıp osmanlıyı geri getireceğiz BİZ OSMANLIYIZ diye lak lak edenlere orada dur diyoruz. Eskiden bu tür tartışmalar çıkıyormuy du yok.
Benim Düşüncem Osmanlı'nın geri gelmesi değil
Osmanlı gibi hoşgörülü olabilmemiz
Osmanlı'da olan askeri düzeni olmalı İl den taşraya kadar heryer güvenli olacak şekilde
TÜrk Devletlerinde Padişah yaptığı işleri Mecliste hesap verebiliyordu
Osmanlı'da Padişahta olsa gidip şikayet edilebiliyordu
Osmanlı devletinde olduğu gibi rahat huzur içinde bir yaşamak istiyoruz adı Osmanlı olmaz Türkiye olur Musul Kosova Selanik Tekrar Türk vatanı olur biz bunu istiyoruz hocam.
Son bi not :Ben BBP liyim(Bunu bdp anlamayın :D) ama Yurtdışında veya Yabancı bi misafirlerle konuşurken ülkemin iyi durumda olduğunu söylüyorum.
Rusya üzerinize 10 bin nükleer başlıklı füze atarsa anı o zaman yaşarsınız :))
bu kadar korkuyorsanız Rusyada ikamet edin Rus olun.
yazık 15 yaşında sarıkamışta Çanakkale'de şehit olan Atalarımız sizin için şehit oldular ya ona yanıyorum
kitap okuyan arkadaşlar. Kur'an-ı Kerim okumanızı da tavsiye ederim. Geçmişini unutan, Ecdadına sahip çıkmayan, değerlerinden yoksun ve bihaber olan, Elbet bugün de yarın da yok olmaya mahkumdur.
BKZ. Cahit Zarifoğlu
Bizler daha ölmedik, nezaman biz ölürüz! ozaman yeni nesili kandırmaya başlayabilirsiniz.. çok dikkat edin ve bu kelimeleri ortam içinde kullanmayın..
Şimdi tüm yorumlara baktım Korkmaz hocam ve diğer arkadaşlar neyi tartıştığınızın farkında mısınız?
Klasik soru: Fatih Sultan Mehmet han 18 yaşında İstanbul'u fethetti ve peygamberimizin İstanbul'u fetheden komutan için söylediği belli... Diğer padişahlarından çoğu büyük şeylere imza attı ancak unutulmaması gereken şudur: Kurtuluş Savaşını, Sakarya Meydan Muharebesini Atatürk değil Türk milleti kazandı diyenler Fatih Sultan Mehmet'te İstanbul'u fethederken Osman ordusu uzun eşek oynamıyordu veya piknik yapmıyordu değil mi..?
Osmanlıyı bahane ederek Atatürk'e kin duyanlar siz bilir misiniz ki Atatürk'e cumhuriyet emrini padişah verdi bunu bizzat profesörler açıkladı kendinize gelin.
Arkadaşlar ta halife döneminde dahi cumhuriyete benzer yönetim vardı halifeler babadan oğula değildi biraz mantıklı düşünün konseyler veya toplum tarafından gelmedi mi halifeler sonra padişahlar babadan oğula oldu Atatürk'ten sonra cumhuriyet oldu bunları ayırarak mı tarihi kabul ediyorsunuz.
Arkadaşlar padişahlarda bizim atamızdır Atatürk'te yazıkları olsun ki ataları ve yapılanları görmeyenlere....
Akıncıların yaptığına gelince bende @korkmaz hocama katılıyorum o iki insanın olduğu yerde benim Atamın olması imkansız iki insandan kastımı çok iyi anladınız. Akıncıların kendi görüşüdür saygı duyarım ancak eğer bir görsel varsa sırasıyla tüm padişahlarımın altınada Ata'mın resmi tam olarak tarihimi yansıtır. Gerisini söyleyen ayrıma girmiştir kendi bilir