Kingjames adlı üyeden alıntı

ozaman şöyle izaa edeyim. Resimde gördügün 2 şahıs dedigin insanlar, bizleri yoksulluktan kurtardı. açlıktan sefillikten... inanmıyormusun? Belgelerim ve şahitlerim var. Baban Sagsa bir sor 90 lar nasıldı diye !! sigortası olmayan hastaneye nasıl gidiyordu diye? vsvsvsvs

%52 oy almış birine hitaben aşalayıcı tavırların bizlerin veya benim zoruma gidiyor.

bugün dünyada Türkiyenin ve müslümanların Tek savunucusu olan bir lider..

Sizler kimsiniz ? nesiniz? %52 oy veren bir millete (dolaylı yollardan) hakaret ediyorsunuz. Bakınız, size farklı düşünün demiyorum. ama millete saygınız olsun..

şimdi anladınmı, hangi osmanlı torunu oldugumuzu.. Saygı sevgi adalet!!

Korkmaz bey. konudaki mesajınız. Teşke ATATURK resmini koysalarmış daha iyi olurdu!! bukadar polamik yaşanmazdı.

Halk arasında anket yapılıyor neden AKP halk: ya başka kime verelim halk doğru söylüyor kime versin ki CHP mi bırakın gibin Atatürkü kullanan adiler MHP mi koltuğa yapıştı adam ameliyatla alamıyorlar şuna adınız gibi emin olun ki o o kadar oy alındıysa halk başka adam göremediğinden buna adınız kadar emin olun ve bırakın bu yok o korkuyor bu korkuyor siz bana neden müfredattan İnkılp derslerinde padişahların yaptıkları değil de Atatürk'ün cumhuriyet sonrasında yaptıkları padişahların ki kadar ayrıntılı aktarılmıyor bunu söyleyin hani Osmanlıcıktan korkuyor ya ABD niye o zaman en derin yerine kadar müfredatta oralar var da Kayseri'de kurulan uçak fabrikası ve daha yüzlerce bilgi kaldırıldı bunu söyleyin. Atalarıma saygım sonsuzdur hepsi benim atamdır Allah mekanlarını cennet eylesin ama şu kendinizi kandırma olaylarını bırakın artık