sercan52 adlı üyeden alıntı

fiyat bana yenı abonelığe guzel fiyat verdiler :d Mesela ***** evde telefonum oldundan 8mbit 24 ay tahahut 38 tl ücret söylediler :D

Ek Olarak:

bak bu güzel yorumdu neden pişmansınız bende almayı düşünüyordum aslında?

Vodafone net tavsiye etmem Sık sık sorun çıkıyor baglantida hatta bu ayın 27 disinde yani 2 gün once salı günü arıza kaydı bildirdim bugün dönüş yaptılar sorunun benim modeme gelen kabloda oldugunu soylediler elektrik ci çağırıp kablolarını zi konturol ettirin dediler elektrik ci çağırdım adam herşeyi yapti kablo degistirdi başka modem denedik kablo ucundaki jaklari degistirdi bağlantılı yine duzelmedi tekrar aradim musteri hizmetleri ni sorun sizin tarafınızda dedim biraz veklettikten sonra ewet sorun alt yapı dan kaynaklı dediler sinirlendim dalgami geciyorsunuz 3 gündür net yok sorun elektrik ci cagirip servis ucreti ödüyorum. Ama sorun sizde cikiyor magduriyetimi kim karsilayacak dedim. Bana dedikleri şey bu cümle. 48 saat içinde sorununuz çözülecek sorun cozülunce tekrar arayin magduriyetiniz hakkinda arkadaslarimiz yardimci olacak dedi yani cok dertliyim suan mobilden yaziyom :) net im hala gelmedi :)