MyBB Forum sisteminin çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum tabi ilgilenilirse.

Evet büyük siteler var ancak biyerden sonra Vbulletin kadar gelişmiş olmayınca insanlar forumuda büyüyünce haliyle parasını çıkartıp vb'ye geçiş yapıyor. Bence SEO'su kötü-yok, şu öyle bu böyle gibi cümleler biraz abartı. İnanın sistemi çözdükten sonra eğlenceli bir hale dönüşebiliyor. Ayrıca Wordpress kadar iyi görülse ve Kullanılsa idi , Sadece sürekli belirli kişiler dışında tema ve eklentiler yapılarak bişeyler çıkarmaya çalışılsa MyBBninde Vbulletinle kapışabileceğini düşünürdüm. Ama şuan için bir cevabım yok bu konuya.

MyBB sözde kısa ama aslen uzun bir süredir köşesinde sessizce bekliyor. Özellikle desteklemenizi.

MyBB Türkçe Resmi Destek ve Forum Sitesi açıldığında rakiplerinin çoğalacağını tekrar aktif olacağını belirteyim. Tabikide buda Serkan Abime kalmıştır ve çalışmalarına devam etmektedir. Neden bu kadar uzun sürüyor derseniz Hepimiz insanız , ailemiz , işlerimiz , sağlığımız derken bir forum değil sadece yüzlerce site , yasal sorunu ve birçok sıkıntı arasında güncellemeden eklentisine, yeni tasarıma elbette aksilik ve ertelemelerle ağır ağır devam ediyor. MyBB Wordpress kadar gelişmişte olamadığından tek tıkla güncelleme yapılamıyor malesef , herşey kullanılamıyor site patlayabiliyor vs cabası. Kısacası Er yada geç MCTR aktif ve en iyisi olacak diyede düşüncemi belirteyim. :)

Daha söylenecek şey ve tartışıılıp MyBB sistemininde bulunacağı sorun-hata çok ancak bunları çözmekte güncellemelere, MyBB sistemini kodlayan kişilere bildirmekle ve dediğim gibi desteklerimizle olacak bir iş. Saygılar..