AhmetCakmak34 lafını bil haddini bil forum senin babanın malı değil Tayyib'in hiç değil..! Bu forum İzmir'li yazılım mühendisi abimiz ve arkadaşlarına ait...

Forum üyelerinden Caesar ve sen haricinde hiçkimseyle sıkıntım yok sizinde zaten türünüz belli...

Ben hiçkimsenin sitesine hiçbirşey yapmadım ip adresimi defalarca koydum inceleme için gelen olursa bilgisayarım daima açık 19 yaşında adam mesleğe bilgisayar mühendisi yazmış Caesar'da da ODTÜ yazıyordu ama bak ak yoluna gitti kendide sitesi de adamın canını sıkmayın ben forumda kurallara dikkat etmesem şimdiye senin gibilere dümdüz gittiydim şimdi yolumdan çekil bir daha çıkma

Ek Olarak: Sayın @[Ejder](userid:31347) ve @[Psycho](userid:105) hocalarım benim hiçkimsenin sitesine hiçbirşey yapmadığıma yemin de ettim, İP adreslerimi de koydum isterseniz siz veya diğer arkadaşlar istediğiniz zaman bilgisayarıma gelip neye bakıyorsanız bakabilirsiniz de bunu da kabul ediyorum...

Ancak benim gerek nickimden gerek dinimden rahatsız olan ve bunu sizde çok iyi biliyorsunuz ki konularımı sürekli olarak trolleyen @[AhmetCakmak34](userid:27660) ve @[Caesar](userid:53431) isimli nicklerin uyarılmasını istiyorum. Ben forum kurallarına her harfine elimden geldiğinde uymaya çalışan biriyim.

Forumda bugüne kadar Müslüman olmayan arkadaşlarıma ve Osmanlıcılık güten arkadaşlarımdan da şu yukardaki ikili hariç özür diliyorum çünkü;

İslam demiş: Sizin dininiz size benim ki bana diye (Kafirun) ...

Atatürk'te zaten zamanında hacı hoca gözüküp ülkeyi bölmeye çalışanlara gerekeni vermiş ben inanıyorum ki bu ülkede nice Atatürkçüler bu ülkeyi yeniden ele alacaktır. Herkesin görüşüne saygım var ancak gerçekten bıktım yukardaki ikili ile uğraşmaktan. Şunu da belirtiyorum evet cinim kadar sevmem Tayyip ve Davutoğlu'nu ancak bu ülkenin T. C. 'nin en üst unvanlarına gelmiş halk tarafından gelmiş kişilerdir şahıslarına değil onları halkın getirmesinden ve benim ülkemin unvanını kullandıklarından saygı duyduğumu belirtmek istiyorum.

Lütfen yukardaki iki arkadaşı uyarın ve konuyu silin foruma rahatsızlık verdiğim için kusura bakmayın konuyla ilgili...