Hocam şimdi oldu, size ne kadar teşekkür etsem azdır. Beni büyük bir dertten kurtardınız.

Custom Css olayında da acemiliğime ve dikkatsizliğime verin zira ben onu, filezilla ile bağlandığım tema klasörü içinde ki dosyalarda aradım.

Verdiğiniz kodu Custom CSS'ye kopyaladım ve sonuç;

Yani menüler belirgin oldu ama beyazlık çok fazla ve arka plana göre biçimsiz durduğu için kaldırmak zorunda kaldım.

Logo sorununu sayenizde çözdüm. Peki ya diğer 2 sorun hakkın da yardımcı olabilir misiniz hocam? Eminim bu denli bilgisi olan bir insanın o sorunların da çözümünü bilmesi kaçınılmaz.

1-) Style.css dosyasının içinde ki header5 başlığı altına, siteye upload ettiğim çimen resminin linkini koymam sonucu, bu arka planın her çözünürlükte sabit kalmaması;

Yani şöyle ki misal benim monitörüm 19" lakin 23" monitörlü biri siteme girdiğinde header'de ki çimen arka planını aşağıda ki gibi döşemeli şekilde görecek. Ben ise aynı header'da ki logoyu sayenizde yaptığım gibi arka planda ki çimen resmini de sabit yapmak istiyorum ki her çözünürlükte aynı kalsın.

2-) Menülerin üzerine gelindiğinde açılan alt pencerelerin, menünün soluna kaymış bir şekilde açılması. Ve menüleri aşağıda ki şekilde olduğu gibi her monitörde, eşit büyüklükte belirgin bir şekilde yan yana durmalarını sağlayabilir miyim?

Bu iki soruna da yardımcı olursanız inanın beni öylesine büyük bir yükten kurtaracaksınız ki. Saygılarımla.