anonymated Ne güzel söyledin, sen 500 küsür sene Dünya'ya hükmet, sonra gel çoluk çocuğa maskara ol. Biz illede Osmanlı illede hilafet illede, illede İslam yasaları demiyoruz. Ama bu kör zihniyet atalarına sövecek kadar uzak bir cehalet içerisinde. Osmanlı'nın yeri ayrı Atatürk'ün yeri ayrı. Atatürk hiçbir zaman ecdadını inkar etmedi, İslamiyet'e karşı bugün ki muhalefet kadar katı olmadı. Bugün ki muhalefet, kendi şeyinin zevklerini Atatürk ile bağdaştırıyor.

Bu Çağdaş isimli üyenin yorumlarını okudum, hepsini. Bir insan nasıl bu kadar doldurulur diye düşünüyorum saatlerdir. Nasıl başarmışlar hayret ediyorum. Gerçek tarih kitaplarını okuyun diyor, hepsini okudum. Fransız, İngiliz hatta Amerikalı komutanların görüşlerini dahi okudum. Bu kadar Osmanlı düşmanı olmalarına rağmen hiç biri bu kadar ileri gitmemiş aksine övgüyle bahsediyor. Arkadaş itham ettiği gericiliğin bayrak tutanı ama farkında değil.

Halk bölünmüş diyor ama asıl bölücü kendisi bundan haberi yok. 3-5 tane sol yazarın köşe yazısını okuyup burada atıp tutuyor. Hitaplarına bakıyorum, "Bunlar", "siz", "muş". Kim bölücü zihniyetine sahip bu dil ile anlatsana biraz Korkmaz

Yatacak yeriniz yok, yemin ederim yok. Bir insan ırkına nasıl bu kadar kin dolar, nefret yüklenir. Sana ne anlatıyorlar, ne dinletiyorlar onu bilemem. Ama biran önce varsa eğer biraz beynini kullanman. Şimdiye kadar bu forumda kimseye böyle tabirler kullanmadım ama senin kadar cahil konuşanıda görmedim, görmedik. Biz cevap vermedikçe heralde düşünleriniz doğru sanıyorsunuz. Yaşadığın topraklar asırlardır İslamiyet ile yönetiliyor, bu yüzden "Ya sev ya terket" sözünü hatırlatmak istiyorum. Sen burada senin reddettiğin ataların olan Osmanlı'ya ağzına geleni söylersen düşünce özgürlüğünden değil, deli yasasından faydalanmış olursun.

Osmanlı ve İslamiyet gericilik olarak algılanıyor sizin beyinlerde anladığım kadarıyla. İlk'leri biraz araştırın, tarihinizi araştırın.

Bölücü geldiniz, bölücü gideceksiniz. Ayak takımı.