Konak/Pasaporttaki Almanya vizelerine bakan yer orası .Birisi vize başvurusu yaparken numarayı yanlış vermiş ve bu numarada sizin olmuş olabilir.Ama ben herşeyden uyuz olduğum için (Cep telefoncularında bile kimlik fotokopileri bir sürü bulunmakta) sizin yerine bir gider başvuruyu kim yapmış öğrenir, durumu düzeltirdim
Telefon numarası ve ad başkasıysa önemsenmeyecek bir mail.
Çözdüm işi, adım ve soyadı ile eşleşen bir kişi var zengin mi zengin ama sanırım biraz eksik biri :) garanti bankası ile de çalışıyor benim kullandığım mail adresimi bankaya da vermiş sürekli mail alıyordum. Bankayı aradım böyle böyle deyip durumu düzeltmek için diğer kişi ile iletişim kurup düzeleceğiz dediler.
Bu şahis ya mail adresini bilmiyor, yada hotmail de bir sıkıntı var karıştırmis :) anlayacağınız isim benzerliğinden bazen böyle hatalar oluyor ama ilk suphelendigim nokta artık günümüzde kimligimizin olmadığı yer kalmadı. **************lık daha bir çok pis is yapılabilir düşüncesi ile tedbirli davrandım iletişime geçtim.
Aslinda e-devlet sistemi biraz daha genişletilmesi gerekir. Anlatmaya kalksam kimsenin okumaya fırsatı kalmaz. Ki zaten anladınız ne demek istediğimi :)