ForumBacklink adlı üyeden alıntı

üstadım şaka yapmıyorsunuz dimi 2002 yılında terör bitirilmiş bir türkiyemi güldürmeyin ALLAH aşkına :)

Ayrıca şeriat tabiki güzel aksini iddaa edip şeriatı istemeyen imanını tazelesin çünkü şeriat ayetle sabittir,şeriatı istemeyen veya inkar eden ALLAH'ın kitap ve kanunlarını kabul etmiyor demektir. şeriat demek ALLAH'ın kanun ve nizamları demektir şeriatı istemeyen kişi ben ALLAH'ın kanun ve nizamlarını istemiyorum demiştir,bunun ötesi berisi yok.islam kimseyi kötülüğe teşvik etmez aksine iyiliğe teşvik eder , insanların çoğu gafildir,yaptıkları hata islamı bağlamaz,siz yapılan yanlışlarla burda islamı bağdaştırmaya çalışıyorsunuz yazık!!!

ثُمَّ جَعَلْنَاكَ عَلَى شَرِيعَةٍ مِّنَ الْأَمْرِ فَاتَّبِعْهَا وَلَا تَتَّبِعْ أَهْوَاء الَّذِينَ لَا يَعْلَمُونَ
Sonra emirden (olan) bir şeriat ile seni vazifelendirdik; onun için sen o şeriata uy da, ilmi olmayanların arzularına uyma! (Casiye suresi 18 ayet)

Her müslümanım diyen şeriati kabul etmek zorundadır eğer müslümanım diyorsa,ALLAH'ın bir ayetini kabul etmemek tümünü etmemekle aynı değerdedir,ne yazıkki kemalistliğin türkiyemize ve dinimize verdiği en az zarar şeriati istememektir.


+1 Şeriat mutlaka türkiyeye gelmeli hep kemalistler yüzünden bunlar :mad: Türkiyede şeriat olmadığından çok zarar gördük geri kalmamızın sebebi hep bunlar :mad: Şeriat olsaydı şuan avrupanın ötesindeydik :rolleyes: