Tam 1 ay önce kadinmi.com adında bir web sitesi açtım, çoğunuz görmüşsünüzdür açtığım konularda ve mesajlarda sürekli seo ve tema konusunda sizlerden destek aldım. 2.5 Hafta önce adsense hesabımı onaylayıp reklam yayınına başladım facebookta sponsor reklam aldım, forumlarda sitenin reklamını yaptım, onlarca sosyal medya hesapları oluşturup makale paylaşıp link adresimi verdim.

Bugun saat 20:00'a kadarda hesabım aktif durumdaydı saat 20:40 gibi hesabımın durdurulduğu mailini aldım. Reklamlara kendim tıklamadım arkadaşlarıma dahi tıklamaları için teşvik etmedim ve reklam tıklamalarının tamamen organik olduğunun kanaatindeyim.

Şimdi size sorarım bu hesabın durdurulması sizce ne kadar doğal ?
kopya içerikler paylaşmışlığım kadar özgün makalelerde paylaştım hatta kadınlarla ilgii bir çok bilgi sahibi dahi oldum yakında kendimi jinekolog dahi ilan edebilirim :)

Bunca emeğin karşılığında aldığım şey aşağıdaki resim oldu itiraf dilekçesi doldurup gönderdim farklı önerileri olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum..

İtiraf Dilekçesine verilen cevap:

Sayın Kullanıcımız,

İtirazınızda sunduğunuz ek bilgiler ve AdSense programına gösterdiğiniz sürekli ilgi için teşekkür ederiz. Hesap verilerinizi ayrıntılı bir şekilde inceledikten ve geri bildiriminizi değerlendirdikten sonra, uzmanlarımız, AdSense hesabınızı yeniden etkinleştirmemizin mümkün olmadığı kanısına vardı.

Geçersiz etkinlik politikalarımız veya inceleme sürecimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153 adresini ziyaret edebilirsiniz. Hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların AdSense programına katılımının devam etmesine izin verilmediğini hatırlatmak isteriz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz,
Google AdSense Ekibi