-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
internet medyası
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Peki şöyle bir sorum olacak yayınladığım haberin manşette yayınlanmasını istemiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Ek olarak: her yeni yazıyı manşette yayınlıyor
technokolik.com
BCanKARA
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sorularınızı destek forumunda sorarsanız eğer tema yapımcıları çok net yanıtlar verecektir. Sorduğunuz sorunun yanıtı çok farklı şekillerde verilebilir. Bunun için manşet diye nitelendirdiğiniz yeri, blok numarasını, grid numarasını vs detaylı anlatın. Tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım ben.
BCanKARA
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Big Grid 3
Bunun için bazı yollar var.
1-Belirli kategorilere eklediğiniz her yazının burada çıkmasını isterseniz eğer grid ayarlarından kategori filtresini kullanın. (Eklenecek kategorilerin ID'lerini girerek yapabilirsiniz yada tek kategori seçecekseniz eğer kategoriyi seçebilirsiniz.)
2-Belirli kategorilere eklediğiniz yazıların hiç biri burada gözükmesin istiyorsanız eğer görünmesini istemediğinizi kategorileri yine ID'lerini girerek çıkarabilirsiniz.
(Sizin istediğiniz 3. şık galiba)
3- Bir adet manşet diye kategori açar ve big grid kategori filtrelerinden manşet kategorisini seçersiniz. Yazılarınızı eklerken manşette olmasını istediğiniz yazıların kategorilerini manşet ve yazının kategorisi şeklinde seçerseniz buraya yazıyı seçmiş olursunuz.
Örn: Bilgisayar kategorisi için yazı eklediniz.
1. Yazı : manşet, bilgisayar
2. Yazı : bilgisiyar
1. yazı manşette gözükürken 2. yazı gözükmeyecektir. Aslında işlem basit. Kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.