Yine ben :) Konuyu yanlış anlamayın "Adsensenizi almak benim işim" , "Adsense demek ben demek" , "Paranı ver adsenseyi al" şeklinde değil :))

Aslında yeni buldum ve oldu birde başka birisi için denemek istiyorum. ÜCRETSİZ , para düşünmeyin hemen. Amacım zamanını sitesine harcayıp para kazanamayanlara yardım etmek. Herkes için yapmayacağım tabi ki, doğru düzgün sitesi olan 1 kişi için başlayacağım. Ortalama 1 haftada olumlu olumsuz cevabı konuya yazacağız. Sizin bildiğiniz youtube ile felan alınan adsenseden konuşmuyorum. Amacımda para felan kazanmak değil sadece merak ettim gerçekten işe yarıyormu yoksa şansmıydı. Çalışırsa ardından 1-2 kişiye de yardım edebilirim ücretsiz bakacağım artık. Konuya cevap olarak bu şablona uygun yazın. Şablon dışı istekleri okumayacağım. Ve seçtiğim 1 kişiyi konuya cevap olarak yazacağım. Birde adsense banlı olanlar ümitlenmesin ona çarem yok :/

Şablon :

Sitenizin adresi : ( Çok çok vahimse yazmayın p.m ile gönderirsiniz ama şablon gerekli yinede )

Sitenizin kategorisi :

Adsense için başvuru sayınız :

Adsense başvuru için redd sebebiniz :

Valla ben elimden geleni yapıp yardımcı olmaya çalışacağım. Olumlu olumsuz cevabı konuda belirteceğiz, olursa devam olmazsa olmaz :) Adsenseyi aldıktan sonra kullanımı sahibine bakar, gidip illegal sitede kullanırsa kendi bilir zaten ne olacağını :)

Bir daha not düşüyorum "ben alırım !", "profesönelim bu konuda" demiyorum, bulduğum sistemi deniyorum :)