Hocam inanın hakkınızı ödeyemem. Sayenizde site kendine geldi. Artık size soru soracak yüzüm yok ama şansımı son bir soru sorarak denemek istiyorum. Daha yazmaz iseniz de anlar ve önceki yardımlarınız için canı gönülden teşekkür ederim.

Öncelikle verdiğiniz kodu direkt custom css'ye eklememe rağmen hiç bir değişiklik olmadığını belirteyim. O yüzden kodları Style.css'ye manuel olarak girip tüm sorunlarımı sayenizde çözüm.

Son 2 sorun;

1-) Menülerin boyutunu hala, hepsi her çözünürlükte yan yana gelecek şekilde ayarlayamıyorum. Ve menülerin yazı boyutunu büyütmek yahut gölgelendirerek daha belirgin hale getirmek istiyorum. Zira Style.css'de ki Headers4 başlığı altında ki tüm ayarlar ile oynamama rağmen bir türlü istediğim sonucu elde edemedim.

2-) Fotoğraf Galerisi'nde ki fotoğraflar açılırken düzensiz açılıyor. Yani misal Bayi-Servis Toplantı ve Gezileri başlığı altında ki fotoğraflardan 2. sırada ki fotoğrafa tıklandığında diğer fotoğraf açılıyor yada en altta ki 3 tanesi tıklandığında sürekli başka bir fotoğraf açılıyor. Fotoğraf görüntüleyici eklenti tarzında bir ayar var mıdır acaba; kişi ilk fotoğrafa tıkladığında klavyede ki sağ ok tuşu ile sıradaki fotoğraflara sorunsuzca bakabileceği?