Arkadaşlar s.a;

Yaklaşık ıkı yıldır yanı yurtdışından dönüp 5 yıllık kız arkadasımdan ayrıldıgımdan berı sanırım hızlı bı kılo surecıne gırdım. Tabırı caızse hayvan gıbı yememım bunda etkısı buyuk belkı ınanmayacaksınız ama soyle bı son bır haftama baktıgımda gunluk rahat 20-40 lıra arası abur cubur yıyorum. Gunde ıkı uc cıkolata, en az ıkı gunde bı trılece ya da sutlac, bıskuvıler bılmem ne. Ikı yıl once 72 kılo ıken suan da98 kılodayım. Boyumda 1,78 yanı en az 20 kılo vermem lazım ama 15 versem opup basıma koyacagım.

Bundan bır yıl once 94 kıloya cıımıs ve dukan yapmıstım 89 kıloya dustum. Ama malesef ırademıze hakım olamadık ve sımdı 98 kılo olmusum yuze ramak kalmıs yanı tovbe tovbe :( evet ve su sabah du an ıtıbarı ıle dukana yenıden baslıyorum. Buradan herkese de söz vermek ısterdım ama vermıyım soz bozar mozarım vebalı olmasın ama en sz 85 e gelene kadar bozmayacagım. He bu arada dıyetısyene gıt ne duknaı falan dıyenler olabılır. Dıyetısyen,herbalıfe ve dukan denemıs bırı olarak dukanda karar kıldım .

Haydi bakalım. Bismillahirrahmanirrahim