LikeSend adlı üyeden alıntı

Bence burdan herkese kim olduğu bilgilerini ver daha makbule geçer , savcılık olayında da belli bir limitin altında ki varlıklara karşı **************lık suçu sayılmıyor . Savcı direk takipsizlik verip kovuşturmaya yer olmadığına kararı alıyor. Bi çok kez başıma geldi farklı farklı şekillerde . Script kimin scripti lisanslı mı alacaktın ?


Hocam script lisanslı idi online oyun satış scripti,yada ben öyle sanıyordum neyse artık.Terminal Bilgisayar'ın scripti.


Arkadaşlarım yorumunuza ve ilginize hepinize tek tek teşekkür ediyorum.Kararım kesin bu adama bir şekilde zarar vermem gerek.Şöyle bir olay var elimde bir script vardı webmasterlıga yeni basladıgımda bunu satmaya kalktım.Fakat script sahibi buna izin vermedigi için 1 tane bile satmadan satışı durdurdum.Bu olayı bu arkadaşın samimiyetine güvenerek kendisine aksettim ve script linkini beklerken sen niye xx kişisinin scriptini satmaya çalıştın bakıyım'' şeklinde bir cümleyle karşılaştım.Yani adam geçmişteki hatamı yüzüme vurmaya calıstı ve ben xx kişisinin arkadaşıyım o benim yan mahallede'' şeklinde söylemde bulundu.Fakat xx kişisi onunla aynı şehirde bile değil.

Elimdeki Deliller ;
MSN Konuşma Logları ( script satma muhabbetinden yukarıdaki olaya kadar..)
Facebook Logları
Domain Transfer ettiğime dair isim tescilden gelen mesaj.

Ben eğer dava açarsam kazanma ihtimalim nedir? Amaç adamdan para koparmak değil.Milletvekiline 1 TL lik tazminat davası açmışlar ya o hesap benimkide zarar vermek kendisine.Zaten 95 doğumlu..

Eğer bu işleri geçirmiş olan arkadaş varsa bana ulaşır&yardım ederse çok çok sevinirim.