renkcreative adlı üyeden alıntı

Senelerdir yurtiçi-yurtdışı sunucu, vps, hosting firmalarıyla çalışırım. Bir tanesinin Nuh'un Gemisi temasını kullandığını görmedim. Aslında iyi bir fikir.

Nuh'un Gemisi güveni temsil ediyor bir kere. O gemiye binen herkes hayatta kalıyor çünkü. İnternet siteleri de böyle. Sağlam altyapısı olmayan bir gemiye bindiklerinde her site alabora oluyor. Burada Nuhun Gemisi ile güven fikrini ön plana çıkarıp yaratıcı sloganlarla marka olunabilir.

Tabi isim bulmak da sıkıntı. Kıbrıs'ta Nuhun Gemisi oteli var, noahsark.com.tr'yi kullanıyor.

Noah, Nuh demek. Noah's "Nuh'un" deyip sonuna VPS, cloud, server ve bu işlerle alakalı bir kelime eklenebilir. Bu kelimeler gemiyle eş anlamlı olabilir, gemiyi çağrıştırabilir.

Fikir yani :)



Merhabalar hocam, fikiriniz için gerçekten teşekkür ederim. Konu da açık açık belirttim özel bir isim istemediğimi fakat diğer arkadaşlar hep özel isimler yazmışlar. Ben de tam olarak sizinle aynı fikirdeyim, anlamlı bir isim olması gerek, satın almak isteyen müşterilere en baştan firmanın kalitesi konusunda fikir vermesi gerek isimin. Yorumunuzu geç gördüğüm için Steeldc.com şeklinde bir domain tescil ettirdim bir kaç dakika önce. Bu domain hakkında ki yorumunuz nedir "Steel Data Center" yani türkçe anlamı çelik veri merkezi şeklinde, burada kaliteyi, alt yapıyı, sağlamlığı belirtmek istedim, düşünceleriniz nedir bu domain ile ilgili?