Ghonzoos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Lise 3.sınıf Bilişim bölümü öğrencisiyim.
Bu sene Web Tasarım dersi görmeye başladık HTML ile 2.dönemde biraz ASP ve JAVA göreceğiz.
Şimdi ilk dönem HTML'i hep not defterine yazdık dönem sonuna doğru Dreamweaver ile yapmaya başladık.
Not defterinde 2 satır yazdığımız kodu Dreamweaver'da 1 tıkla yapıyoruz benimde aklıma şu geldi.
O zaman Dreamweaver'ı az çok bilen birisi Web Tasarım işini gayet iyi yapar en azından İndex hazırlar indexi bile satar para kazanır.
İleride bilişim üzerine ne yapabilirim Üniversite yaklaştı ve ben hala ne olacağıma ne üzerinde yoğunlaşacağıma karar veremedim.
Grafik Animasyon derside görüyoruz ama o işin pek kazandıracağını düşünmüyorum (ki zaten öyledir sanırım)
Dediğim gibi beyler ileride Üniversitede yine bilişim üzerinemi devam etsem yoksa alanımı değiştirsemmi biraz fikir verin ileride bilişim üzerine ne iş yapılabilir?
Birde HTML5 çıktı ama biz hala klasik HTML görüyoruz okulda bu ileride bana eksi olarakmı döner?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
O zaman Dreamweaver'ı az çok bilen birisi Web Tasarım işini gayet iyi yapar en azından İndex hazırlar indexi bile satar para kazanır.
bu zihniyet yüzünden web tasarım işi kısmen bitti denebilir. az bilen freelancerlar 100 tl lik işe 10 tl fiyat biçiyor diye alnının akıyla işini yapan adam iş bulamıyor.
geçenlerde 2-3 sayfalık psd to css/wp işine 600 tl fiyat biçtim. adam direkt oha dedi. bizim sürekli çalıştığımız arkadaş sayfa başı 10 tlden yapıyor dedi :/ (true story)
1 kişi bu mesajı beğendi.
ozergul.net/com
Sock
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Okul sana bir şey katmaz. Kendini geliştirmen gerekir. Ne olacağın konusunda ise senden başkası sana yardımcı olamaz.
main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bitmez bitmesi imkansız bir alan dostum :)
eskisehirwebtasarim.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
Bende bilişim okuyordum lisede gayette iyiydim şuan değiştirdim inşaat sektöründe okuyorum üniversitede :)
Sock
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Okul sadece araçtır. Kendi kendini geliştirmen lazım. İşsiz kalma gibi bir durum çok zor , hiç olmadı freelance işler alırsın. Hayattaki zor şeylerden biri kararsızlıktır.. O yüzden ki bir idealin , hedefin olması gerekir.