-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web programcılıği
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar Meslek Lisesi son sınıf öğrencisiyim ve üniversite sınavına gireceğim. bilgisayar mühendisliği istiyorum. Ancak zaten meslek lisesi 4 yıldır matematik fen görmüyoruz. Üstüne bide son sınıfta bütün sene staj yapıyoruz. Bide gelmiş diyorlar meslek liselerine ek puan kalktı. Şimdi o kadar uğraşıp yükselttiğimiz yıl sonu notları bir işe yaramayacak mı? O kadar puan sınıf geçmek dışında başka bir işe yaramadı mı? Bu konu hakkında bilgili olan birileri beni aydınlatırsa çok sevinirim. Bide diyorlar sınavsız geçiş hakkı kalkıcak ek puan geri gelicek vs.vs. şuan tam olarak olay nedir?
main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Kalkması çok çok kötü oldu, meslek lisesi 2001 liler okumaya başlamıştı onlar itibari ile puanlar kaldırılsaydı boşuna okumuş gibi birşey olduk hem yeteri kadar ders görmedik, hem staj yaptık hemde puan alamıyoruz.
eskisehirwebtasarim.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hocam kaç sene sınıfta kaldınız? 24 yaşına gelmişsiniz de :confused:
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Çalışacan kardesim, ben ticaret mezunuyum. Arkadaslarimdan ; bilgisayar muhendisligine, bilgisayar ogretmenligini kazanan var. Yeterki iste sen ek puanmis felan dusunme. Hedefin belliyse onun icin cabala. Benim hedefim yoktu, is guc kovaliyoruz.
Direk gecis parasini yatirdiginda bilgisayar programciligina 2 yillik gecersin.
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
sınavda 2 şekilde ek puan alabilirsiniz önceden 3 tü tabi bu zamanda en yüksek puan 640 oluyor , nasıl mı sınavdan 500 puan alıyorsunuz , okul puanı başarınız tamsa 60 puan oluyor, eğer belirli bir engeliniz görme, fiziksel , işitsel vs gibi 10 puan yada 20 puan arası ek yerleştirme puanına tabi oluyorsunuz meslek lisesi olsa daha fazla olabilirdi neyse ama artık yok, diğer 60 puan ise tubitaktan olimpiyat yada proje gibi şeylerden birinci olursanız tabi buda gayet basit ayet sesi dinletilmiş fasülye ile katılarak birinci olunur 60 puan alınır tabi şuana kadar 640 geçtim 560 üstüne çıkan yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bu ek puan hesaplanırken nasıl hesaplanıyor. ygs ve lys ye ayrı ayrı mı ekleniyor yoksa ygs ve lys nin ortalaması alınıp mı ek puan ekleniyor.
bide dün bi arkadas ek puan lys puanına etki etmiyor dedi. doğru mudur?
bu arada konu sahibi için üzgünüm çok kötü olmuş kalkması. Kazanamazsan 2 yıllıga gir zaten sınavsız gecis hakkın var sonra dgs ile 4 yıllıga gec.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Kardeşim benim senemde 2 sene önce yani MTOK diye bir şey sunuldu. Kesinlikle araştır, puan düşük (Meslek Liseliler için) ama 1 sene hazırlık var (Mat-Fen). Değer mi? Kesinlikle değer.