-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
170, (%100)
Ben de şu an but için ders çalışamıyorum ve gördüğün gibi nette aylak aylak dolaşıyorum :D o kadar kasma yani her gün azar azar temponu yükselt. Ders çalışmanı engelleyen şeyler varsa ilk once onlardan kurtul. Ben her türlü ders çalışırım edebiyatına girme sakın.
Bilgisayardan uzaklaşmak için ondan harbi olarak fiziksel olarak uzaklaşmani öneririm. Göz gördükçe can istiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bizde Zaman'ında öyleydik kardeşim ama benden sana bir abi veya rehberlikçi tavsiyesi , klasik her gün düzenli tekrar demicem sana,kendini 5 sene sonra nerede görüp Mutlu olacaksan onun uğruna çalış,kendimden örnek vereyim Allah var 12. Sınıfa kadar düzenli çalışmadım , 12 de çabaladık ama malum okul dershane bir arada oldu sıkıntı oldu ilk yılımda olmadı,2. Yıl Allah seni inandırsın dershaneden öğlen gelip spor salonuna gidip ardından gelip günde 3 saat çalışıyordum,son 1 ay kala ise özel bir program yapıp sağlam asıldım olan oldu şuan tam burslu olarak özel bir üniversitede PDR okuyorum,burada Mutlu olacağımı bildiğim için bu uğurda çalıştım işte , bu da böyle bir anıydı işte :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Çalışın gençler çalışın üniversite çok rahat özelikle benim bölüm 1 gün önceden çalış gir sınava. :) 2 bütüm var parzartesi bakalım verebilecek miyim. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben üniversite sınavına gireceğim sene yani 11. sınıfı bitirdiğim yaz tatilinde keşke YGS konularından bir kaçını bitirseydim diye çok söyleniyordum. Eylül'de çalışmaya başladım YGS Matematik ocak 2. haftası bitmişti. Söylemek istediğim şu ki en kısa zamanda güzel bir konu dağılımı yapın ve güzel bir şekilde o konuları belirlediğiniz günlerde bitirmeye çalışın. Benim programımı paylaşayım belki faydası olur.
Sabah 8 kalkma saatim. Yarım saat içerisinde yemek ve giyinme, hazırlanma.
9'da kütüphanede oluyorum.
09,00-11,00 arası Mat1
11,00-11,45 arası Türkçe Paragraf
12,00-13,30 arası Yemek ve Namaz
14,00-16,00 arası mat 2
16,00-17,30 Fizik
Günlük bu şekilde çalışıyordum. Diğer dersleri ise etütlerde kurslarda dinleyerek ilerletiyordum.
Eğer ders çalışma isteğin yok ise bunu şu şekilde önleyebilirsin. Matematiği ele alacak olursak en sevdiğin konudan başlayarak konuları bitirmeye başlayabilirsin. Benim en sevdiğim ve basit olduğunu düşündüğüm konu Birinci Dereceden Denklemler idi. Paso onlardan çözerdim, hiç sıkılmadan. 2 hafta çöz çöz gına geldi. Dedim bide şu konuya bakayım. Rasyonel sayılar mesela. Ordan o bitti. Sonrasında Mutlak değer, denklem kurma problemleri derken bi baktım YGS'nin yarısını bitirmişim ve severek çözüyorum.
Kendini motive etme şeklini kendin belirle, hazır programlar seni başarılı yapmaz genelde. ;) :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Yaş 25 11. sınıf madem yanlış bilgiler ile kayıt oluyorsunuz kendinizi ifşalamayın. :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
lise 2. sınıftayken ortalamam 60tı düz geçmiştim. bi sevgilim olmuştu baya zekiydi kızda çok seviyordum ama ailesi akrabaları, yakın arkadaşları konuşmamızı vakit geçirmemizi istemiyorlardı. ders çalışmıyorum arkadaşlarım kötü alışkanlıklarım kötü kızıda dersinden davranışlarından ederim diye uzaklaştırdılar.
şu an lise 3teyim ortalamam 93 :D şimdi yalvarsa yakarsa yüzüne bakmam. aslında hırsın olmadığı sürece hiçbir işte iyi yerlere gelemezsiniz. bu da böyle bir anımdır.