-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Serberst
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siz ne derseniz diyin. Google ve internet reklamciliginin sonu geldi. Kisa vadede hic bir onlem alamazlar. Google da calisanlarin hicbiri uzayli degil. Wmaracindaki admin arkadaslar bile onlari cebinden cikarir. Denemeden etmeden dusunmeden yorum yaziyorsunuz. Kral ciplak diyorum kimsenin aldirdigi yok herkes adamin aletine takilmis.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
eticaret
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Devamlı kendi sitenin reklamini yapiyorsun girin okuyun girin okuyun diye. Bu konunun baska bir amacı yok. Illede reklam yapacaksan site tanitim kismina yönel
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sahte tiklama yapcaksaniz reklama tiklayip sitede vakit gecirin iki uc yere tiklayin. 😂
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Ben bunu bilmediğim zamanlarda günlük youtubedeki reklamlarıma tıklayarak 20tl yapmıştım. Fakat ban yemedim ama bir alakası varmı bilmemde gizli sekmedem kullanıyordum adsense hesabını
mts
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
1- Arkadaşlar kendi reklamlarınıza tıklayarak ne kadar kazanabileceğinizi zannediyorsunuz?
2- Bunu ne kadar sürdürebileceksiniz ve bunun sürekliliği (ban vs.) hakkında ne düşünüyorsunuz?
3- Bunlara harcadığınız vakti, hadi toplumu fln da geçtim en azından kendinize faydalı birşeye harcasanız daha iyi olmaz mı ?
4- Google'ı Google yapan ve bu noktalara gelmesini sağlayan gelir modeli Adwords ve Adsense'in ylanızca cookie ve IP ile sınırlı kaldığına gerçekten inanıyormusunuz? (Analytics ve Tag Manager'da kullanılan tracking sistemi ile ilgili bir araştırma yapmanızın gerçekten öğretici olacağı kanaatindeyim)
5- Ardındani ülkemizdeki TBM'lerin düşüklüğünün altında yatan nedenler yalnızca reklamverenler tarafından mı kaynaklanıyor, siz reklamveren olsanız nasıl hareket ederdiniz bu ekosistemde bir empati kurmayı deneyin.
6- Konusunda uzman olmuş deneyim kazanmış ve akademik anlamda yeterliliğini yüksek derecelerde elde etmiş insanlar hakkında yargıya varmadan önce kendileri ile ilgili bir araştırmayı yapmayı denemeniz daha adil olmaz mı (Örn. google çalışanları, kendileri ile ilgili cv dökümanları, bitirdiği, başladığı, içinde bulunduğu projeler ve bu projedeki görevleri vs.)
7- Neden hep uzak diyarlarda insanlar başarılı oluyorlar, illa silikon vadisine gitmek gerek, burada destek olunmuyor yardım edilmiyor gibi şikayetleri bırakıp, ordaki insanların düşünce yapısı ile bizim düşünce yapımız ve konulara yaklaşımımız arasındaki farklılıkları keşfetmeyi deneyin.
8- Lütfen yapıcı ve üretken olmayı deneyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Dijital Web Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Şuraya sitenizin linkini atında bir deneme yapsın arkadaşlar adsense hesabınız üzerinde eğerki iddanız gerçek ise para kazanırsınız eğerki gerçek değilse hesap uçar :)
Detaylar iftardan sonra 🟢