Merhabalar,

4-5 yıldır Sosyal Medyayı sadece ticarete çevirmiş ve bilgilerim, tecrübelerimle çalışmaktayım.

Hedef kitleye nasıl ulaştıracaksınız?:

Biliyorsunuz ki internet ve Sosyal medya ticaret merkezinin ekseni. Artık insanlar yemeğini dahi internetten sipariş vererek Ayağına kadar getiriyor. Bizim size sunacağımız işlem tamamen Facebook odaklı. Siz kategorinizi belirleyeceksiniz, bizde sizlere bu kategoriye uygun Müşterilerinizi Facebook da ekleme yapacağız. Bir nevi istediğiniz kategoride Facebook Arkadaş listenizi kasacağız ve insanlara daha fazla Reklam verme olanağı saglayacağız.

Kategorimizi nasıl belirleyeceğiz?:

Örnek: Gittigidiyor üzerinde mağazam var, ve Facebook da bu siteden Beyaz eşya alanlara ulaşmak istiyorum? Biz bu kategori üzerinden Gittigidiyor da ticaret odaklı her kullanıcıyı Arkadaş listenize ekleyeceğiz ve size teslim edeceğiz.

Ne kadar ücret alacaksınız?:

100+ Arkadaş başına 1.5 TL alıyoruz. Unutulmaması gereken: Websiteleri üzerinde verilen reklamlar hiçbir zaman hedef kitlenizi belli etmez. Mesala: Google Adsense reklamlarını örnek gösrerebiliriz. " Site tık başı ücret alıyor, ama kullanıcıların hangi siteden geldiği belli değil. Beyaz eşya satıyorsunuz ama kullanıcı Komedi sitesinden geliyor. "

Facebook hesaplarını ister biz kuruyoruz, dilerseniz siz kuruyorsunuz.
İşlem bittikten sonra, Müşteri kontrolünden sonra ücret alınır.
Hedef kitle yaş sınırı, şehirleri, ve Bay bayan siz belirleyebilirsiniz.

PM isteyebilirsiniz, yada PM atabilirsiniz.