Bir kişinin edebiyat öğretmeni olması da iyi makale yazdığı anlamına gelmez. Sadece vay efendim bayandan, edebiyat öğretmeninden, öğretmenden gibi sıfatlar kullanarak fiyat arttırıp çok iş almaya çalışıyorlar. Makalenin ne için yazıldığı da önemlidir. Kelime odaklı bir makaleyse kimse o makaleyi okumaz. Mesela ''evden eve nakliyat'' kelimesine yoğunlaşan makaleler kesinlikle okunmaz. Bunlar sadece hit getirsin diye yazılır. Siteye giren adam direkt telefon numarasını alır, arar ve işi bağlar. Anlatıma dayalı makalelerde bilgi gerekiyor. Onların içinde de anahtar kelimeleri homojen şekilde geçirmek ve koyu yapmak gerekiyor(etiket kadar olmasa da etkisi büyük). Ama ben bu şekilde yazan birini hiç görmedim, sıkışıp birilerinden yardım istediğimde sadece bilgi yazıp gönderdiler. Sen ne kadar iyi yazarsan yaz, ziyaretçi konu ile ilgili kelimeyi arattığında senin yazın çıkmıyorsa o makale çok kaliteli olsa da bir işe yaramaz. Hit getirmez, doğrudan siteye girenlerce okunur. Ayrıca sizin için demiyorum ama bazı kişiler yapıcam, edicem, verecem gibi kelimeler kullana kullana makale yazarlarını eleştiriyor. Bu gibi şeylere hakları olmadığını düşünüyorum. Kim yazarsa yazsın makale yazmak gerçekten zordur, öyle olmasa herkes kendi yazısını kendi yazar.