Ntie adlı üyeden alıntı

Makalepaneli sanırım olayı kavrayamamışsınız hocam. Benim yazdığım bir örnekti. Piyasayı düşürmemeye çalışmak. Ben Makale yazarlarına yönelik bir eleştiri kesinlikle kullanmadım. Edebiyat öğretmeniyle, liseli bir öğrenciyle kıyaslamanız da çok hoş olmamış. 30 yaşında bir öğretmen bilgili ve tecrübelidir. Edebiyat konusunda bir Makaleyi kaliteli yazar, fakat öğrenci öğretmenden aldıklarını aktarır. Öğretenle, öğreneni bir tutmayalım. 0.75 kuruşa Makale yazanlardan memnunsanız bu sektörde devam edebilirsiniz. Benim için herhangi bir sorun teşkil etmemekte. Buradaki konum sizi rencide etmek değil, sizin gibi yazarları korumaktır tamamen amacım.

Benim söylemek istediğim şey tamamen farklı, iyi yazı yazmakla site içeriği oluşturmak farklı şeyler. Buradaki çoğu kişi siteye takipçi çekmek için makale yazdırıyor, doğru konuşmak gerekirse öyle çok değerli sitelere sahip bir yada iki kişi gördüm. Geri kalanlar için yazıların kalitesi bir öncelik değil, çünkü kaliteli yazıları kişilere sunmak için önce bir kitleye ulaşmak gerek. Bu da ancak seoya dönük yazılarla başarılabilir. Bir edebiyat öğretmeni başyapıt oluştursa da seo kurallarına uymuyorsa o makaleden hayır gelmez. Site için bir faydası olmaz. Kendini ifade edebilme yeteneğinin edebiyat öğretmeni olmakla bir ilgisi yok. Bazen bir lise öğrencisi bir edebiyat öğretmeninden daha iyi makale yazabilir, insanların hangi üslubu beğeneceğini bilemeyiz. Ben lise öğrencisi değilim bu arada :)

Bu arada hocam, forumlarda 3 adet edebiyat öğretmeninden gibi konularla iş alanlar var. Üç gruba da makale yazdığımı bildirmek isterim, yani iş bulamıyor 30 yaşındaki edebiyat öğretmeni dediğiniz cümledeki öğretmen esasen bir komisyoncu :) İyi niyetinizi suistimal etmek istemiyorum, bizi düşündüğünüz için teşekkür ederim. Sağ olun, var olun :)