Hocam piyasa öyle bir hale geldiki artık klavyesi hızlı olan ben nasıl iş alırım ben nasıl iş bağlarım pozisyonunda.
Ben de öğrenciyim ve devamlı olarak makale yazarlığı yapıyorum. Bu piyasanın içerisine gireli 3 sene oldu neredeyse. İlk başta referans olması için 100 kelimesini 80 kuruştan yazdım 1 ay boyunca, o fiyattan bile pazarlık yapanlar oldu "yaww hocam şu kadar alıyoruz bu kadar olmaz mı, şöyle yapıyoruz bunu da yapmaz mısın"
E ben senin o çok değerli sitenden, kendi sitem için tanıtım yazısı istesem sen yapar mısın? 30 TL'ye sattığın link çıkışını 20 TL'ye istesem yapar mısın? Önce kendilerinin yapabildikelri şeyleri düşünmeleri, ondan sonra buna göre hareket etmeleri lazım ama emeğe saygı neredeyse 0.
Uzun zamandırda 100 kelimesini 1 TL'den yazıyordum, şu anda fiyatı 1.25' çektim. Ancak ne görsem iyidir 2 haftadır iş teklifi gelmiyor fiyattan ötürü :)
2 hafta boyunca 2 kişiye makale hizmetini sağladım, devamında çok iyiydi yazılar, süperdi, devamlı çalışmak isteriz, işte Skype adresim bu ekle haberleşiriz ama devamı gelmiyor.
Ucuz makale yazarı bulunduğu zaman anında kapılıyor, kalite önemsenmiyor, eğer makale özgünse ve anahtar kelimeler makale içeriğinde yer alıyorsa site sahibi için bunlar yeterli oluyor.
Biraz isyan biraz sitem içerikli oldu bu yazı ama, makale yazan abilerim kardeşlerim de kendi emeklerini hiçe saymasınlar, kendilerine haksızlık yapıp
100 kelimesini 60 kuruşa, 75 kuruşa yapıp hem kendilerine saygısızlık etmesinler hem de piyasayı öldürmesinler.