Merhaba arkadaşlar.

Uzun süreden beri üzerinde fikirler yürüttüğüm, alan adı seçerken bu mu yoksa şu mu olsun diye karar veremediğim, hangi temayı kullansam diye evde dört döndüğüm siteyi tamamen farklı bir konseptle bugün açmış bulunuyorum.

İlk başlarda WordPress destek bloğu şeklinde açmayı düşünmüştüm. Fakat blog kısmını bir süre erteleyip soru cevap konseptine yönelmek istedim. Sebebi ise her ne kadar piyasada sağlam bir şekilde WordPress destek bloğu olmasa dahi bir şekilde ihtiyaç duydukları desteği bulmaktalar. Tabi bu desteği bulmak belki 1 saat sürüyor belki 1 gün belki de daha fazla. Bende bunu düşünerek önemli olanın destek süresini kısaltmak olduğunu farkettim ve sitedeki üyelerin WordPress hakkında sorular sorabileceği, o soru hakkında bilgisi olanın cevap verebileceği bir ortam yaratmak istedim.

Sitenin işleyişi çok basit. Siteye üye olduktan sonra WordPress'te desteğe ihtiyacınız olan konuları soru şeklinde siteye ekliyorsunuz. Bu soru ile ilgisi olan üyeler de sizin soruyu cevaplayabiliyor. Soruları cevapladıkça ve soru sordukça puan kazanmaktasınız. Bu puanlar hakkında şu anlık pek bir şey düşünmedim ama ilerde puanlara nazaran bir ödül olabilir.

Sitede WordPress altyapısını kullanırken aynı zamanda Instant Q&A temasını kullandım.

Umarım WordPress ile ilgilenen arkadaşlar için faydalı olur.

Site: http://destekwp.com

Not: Site yeni olduğu için eksiklikler veya hatalar muhakkak olacaktır. Konu altında bunları bildirirseniz en kısa sürede düzeltirim.