Merhaba üstadlar, çok büyük sıkıntı yaşıyorum.
Dün yeni site açmak için host satın aldım ve öğlen domain panelinden hostun nameserverslarını yönlendirdim. Bu sabah, akşama kadar sitede herhangi bir sıkıntı yoktu tema kurulumu üzerine çalışıyordum. Birden siteye erişimim kesilde, siteadi.com veya siteadi.com/wp-admin yazdığımda siteadi.com/defaultsite linkine yönlendirmeye başladı ve 404 Not Found hatası vermeye başladı.
Modemime bağlı olmayan bilgisayarlardan siteye sorunsuz erişim sağlanıyor. Aynı şekilde mobildende erişim sağlanıyor. Hosting firması ile görüştüm sağolsunlar teamwiever ile bilgisayarıma bağlanıp sorunun kaynağını araştırmaya çalıştır. Evimde bulunan 3 farklı bilgisayar ve tarayıcıdanda aynı hatayı aldım. İp adresimi whiteliste eklediler sorun düzelmedi. Modeme reset atıp ip değiştirdim sorun yine düzelmedi. Benimle ilgilenen sorumlu kişi cPanele girip siteadi.com/test/wp-admin diye ayarlayınca siteye erişim sağlandı. Sorunun wordpress kurulumundan kaynaklandığı belirtildi. Wordpress dosyaları ve veritabanı sıfırlanıp, cPanel Wordpress Scripti üzerinden otomatik kurulum yapıldı ama sorun yine düzelmedi.
Bu sorunun nedenini bilen üstad varmıdır acaba?
Birde domain nameservers yönlendirmesi üzerinden 48 saat geçmedi bununda bir etkisi olabilir mi ?
Biraz uzun yazı oldu kusuruma bakmayın ince detayına kadar anlattım. Yardımcı olabilecek varsa çok memnun kalırım.
İyi forumlar.