-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Devlete karşı haberleri manşette tutan taraflı bir sitedir. Pek işim olmadıkça girmem. HDPKK'nın haberleri ana manşete koyan bir siteye neden girmek isteyeyim ki?
6 kişi bu mesajı beğendi.
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Cloudflare arkasına alınmış. Saldırı alıyor anlaşılan.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Cinsellik üzerinden hit kazanan bir sitenin bu kadar popüler olması ile adult bir sitenin günde milyonlarca tıklanması arasında hiçbir fark yok.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
@AKDNZ Hocam, ODTU mezunu olması maalesef bir şey değiştirmiyor. Namaz kılan bireyleri haksız yere okuldan kovan budist zihniyete mensup hükümet karşıtı (çoğu kısmı) üniversitenin bir öğrencisi neden PKK sempatizanı olmasın değil mi? :)
@AhmetCakmak34 kardeşim sana %100 katılıyorum. Kazandıkları paranın temizliğinden dahi şüphe edilir. Allah ıslah eylesin demekten başka bir şey gelmiyor elimizden maalesef.
Çok ötede yaşayacaklarının yanında bu saldırı hiçbir anlam ifade etmeyecek. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Devoloper
-
-
Ad Soyad
N** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
saldırı aldıkları belli de acaba saldırıyı kim yaptı neden yaptı ufak tefek bir hacker gurubunun işi değil bu
FULL STACK WEB DEVELOPER
OiS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci / Programcı
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
ODTÜ'lü bir insan için basit bir proje olarak bakıyorum. Ki ülke için benim fikrimce gurur kaynağı değil. Bu sitenin ilk açılışını bilirim ki +18 mankenlerden tutun cinsel içerikli konularda paylaşımlar yapıyordu. Daha sonra ordan burdan toplama haberleri düzenleyerek içerik üretmeye başladılar. Tabi ODTÜ öğrencisinin avantajı olan çevre faktörü zaman işe yaradı ve reklam kaynakları gelmeye başladı. Bunları geçtim zaten bunların yaptığını zamanın mynet'de yaptı hatta msn'de yaptı. Noldu zamanla boşa çıkıp gittiler. Benim gözümde boş vakit geçirme siteleri arasında. Ülke için gurur kaynağı arıyorsanız COMODO'yu araştırın derim.
1 kişi bu mesajı beğendi.