Burak Hocam sitemde reklam yok ben değişik bir sektördenim.
ÖNCE BUNU AÇ SONRA HAYATIMI OKU DEĞERLİ ARKADAŞIM EN SEVDİĞİM MÜZİK: https://www.youtube.com/watch?v=GuxWj20JEv8
Hakkımda: Ben Süleyman SÖNMEZ 06/11/1995 Trabzon/Sürmene doğumluyum.Babam Trabzon'un Sürmene köyünde bir çiftçi Annem ev hanımı 9 kardeşiz (6 KIZ 3 ERKEK) ben erkeklerden en büyüğüyüm.Bu sene Üniversite 2.Sınıftayım bölümüm Elektrik Elektronik.Babamın maddi durumu iyi olmadığı için ve 8 kardeş olduğumuzdan giderimiz çok, zar zor geçiniyoruz.Babam üniversite borçlarımı ödemek için çabalıyor.Fakat babamın, tarlamızdan aldığı para benim üniversite masraflarımı neredeyse hiç karşılamıyor.Babam ilk okul meğzunu annem ise okumadığı için hiç bir şekilde gelirimiz yok. Babam sadece tarlamızdan aldığımız mahsülü satarak evin geçimini sağlamaktadır.Kız kardeşlerimde okumaktadır.İlk okul ve Lisededirler.Bu görmüş olduğunuz reklamları üniversitede tanıştığım ev arkadaşımın yardımıyla geçen sene aldım.Kendisinden Allah Razı Olsun bana her yönden yardımcı ve destek oldu ve halada aynı evdeyiz bana destek çıkmaktadır.Hiç siteden anlamıyordum az buçuk ufak düzenlemeler v.b şeyler öğretti kendisi daha sonra "xxxxxx.com" isimli siteyi bana satın aldı ve reklam koydu.Arkadaşımın sayesinde babama yük olmadan üniversite eğitimimi almaktayım.Şuan kazandığım paranın haram olabileceğinide düşünmekteyim fakat babamın maddi durumu iyi olmadığı için bu paraya gerçekten ama gerçekten muhtacım.Tek gelir kaynağım burasıdır.Onun haricinde hiç bir kazancım yoktur.Size yemin ediyorum ki şuanda bu siteden aldığım 3-5 para ile üniversite eğitimimi tamamlamaya çalışıyorum.Gelecekte İyi bir Elektrik Elektronik Mühendisi olmak hayalimdir.Siz değerli sitemi takip eden ziyaretçilerim sizlere çok teşekkür ederim.İlerde okulumu başarıyla bitirdiğimde mesleğimi çok iyi şekilde yapacağım.Vatanıma milletime en iyi hizmeti vermek için çalışacağım.Üniversite eğitimim bittiğinde ise bu siteyi kapatacağım.Saygılarımla Süleyman SÖNMEZ.