-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ÖĞRETMEN
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Normalde hocanın başı bir puanla bile yanar. Ünide sistem nasıl bilmiyorum ama ben sınav yaptığımda cevap anahtarı hazır olur ona göre veririm. Yüksek de veririm sorun olmaz ama düşük verir de şikayet olursa o zaman yanar başım yarım puan bile büyük sorun oluşturur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Biz hocaların emekli olmasını bekliyoruz kardeşim :) sizde bekleyin :)
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
bizim üniversitedede var. x diye sana zerre değer katmayan bir derse bi hoca giriyor. 10 yaşındaki çocuk bile o dersi anlatabilir. ama öyle bir ego varki adamda zannedersin ki, yıllarca x dersi üzerine eğitim almış!
bi derste, hocam diyorum, şu işlemi şu şekildede yapabiliriz diyorum hoca adam "sanamı soracağım?" diyor. kendi anlattığı ders hakkında zerre bilgisi yok. akşam internette öğrendiklerini sabah derste anlatıyor. biz bişey deyince kendince gurur yapıp bizi küçük düşürmeye çalışıyor. daha neler neler. salla başı al maaşı yapıyorlar.
ama ben ve 1-2 kişi bunlara itiraz ediyorduk, sonra sınıfta hocalar tarafından istenmeyen kişisin. ancak sınıf olarak itiraz edersen daha iyi yani.
sana tavsiyem, gerçekten haksızlık yapıldığını düşünüyorsan sınıfı toplayıp 2-3 temsilci ile bölüm hocaları ile konuşun, dekanla, rektörle konuşun. hakkınızı arayın.
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bu hoca kaçta çıkıyor okuldan. Sen hele saatini bi söyle bakalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
En son ve en etkilisi YÖK (444 8 965)‘ü arayıp durumu anlatın. Bende hocayı şikayet etmek adına aramıştım, sonra vazgeçtim. Sonuç mu? önlisans ve 4.yılım :)
iyi.