erkan JR adlı üyeden alıntı

öncelikle açık konusu kendi çabamla iletişime geçerek hallettim yorumlarınız için teşekkür ederim. gelelim "bir makale yazarı nasıl bir açık bulabilir ki" diyen arkadaşımıza, sadece makale yazarı değilim aynı zamanda web programlama işiyle de uğraşıyorum. bir yandan da android üzerine uğraşlarım var. bilgilerimde yazmıyor olabilir o da benim üşengeçliğimdendir. insanları bilip bilmeden yargılamanın anlamı yok. bugün programlama bilgisi olmayan insanlar bile birçok açık bulabiliyor. ayrıca kendimi de hiçbir zaman "WEB PROGRAMCISI" yada benzeri ifadelerle tanıtmam bilgilerime de eklemem. tam anlamda bu işte uzman olmadığım için. ama iyi bir makale yazarıyımdır. zaten bu sektörün şuan ayaklar altında olmasının nedeni "WEB PROGRAMCISIYIM" diye bas bas bağıranlar değil mi?

Ek Olarak: merak edenler için söylüyorum. oturum açılmadan izlenemeyen bazı +18 içerikli video ve klipler var. istediğim bir klibi oturum açmadan izleyebiliyorum. konuda bundan ibarettir.


hocam o izleme olayına bende daha önce denk geldim fakat açık olacağını hiç düşünmedim. Siz görüştünüz mü bu bir açık mıymış?