-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
think, move, design.
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
apocanhi adlı üyeden alıntı
Yer sağlayıcı belgesi alabilmen için vergi numarasına gerek yok gerçek kişi olarak alabilirsin :) Ayrıca ys belgesini alabilmen için 18 yaşını doldurmuş olman lazım hem alsan bile satamazsın onu herkes alabilir çünkü bu yetki belgesini zor birşey değil, bilgileri gönderirsin onaylanır :) Benim bildiklerim bunlar . . .
Gerçek kişidede vergi numarası soruyor ayrıca yaş sınırlaması yok bildiğim kadarı ile.
think, move, design.
IG: furkanekmen
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
24, (%92)
Gerçek kişiyim yazacaksın oraya ;) yaş sınırı yokmuş araştırdım ama yinede sormanda fayda var yetkili mercilere hosting satmayacaksan boşuna ugraşma derim ve web siteni kendi sunucunda bulundurmuyorsan hiç gereği yok yetki belgesine bu belge kendi sitelerini sunucularında barındıranlar ve host satışı yapanlar için zorunludur satışını veya devrini yapamazsın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
think, move, design.
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
apocanhi adlı üyeden alıntı
Gerçek kişiyim yazacaksın oraya ;) yaş sınırı yokmuş araştırdım ama yinede sormanda fayda var yetkili mercilere hosting satmayacaksan boşuna ugraşma derim ve web siteni kendi sunucunda bulundurmuyorsan hiç gereği yok yetki belgesine bu belge kendi sitelerini sunucularında barındıranlar ve host satışı yapanlar için zorunludur satışını veya devrini yapamazsın :)
Gerçek kişi yazınca olmuyor illa girilmesi zorunlu, neyse ben iletişime geçtim geri dönüş olursa yazarım.
think, move, design.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
think, move, design.
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Tamam bir deneyeyim.
think, move, design.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Vergi dairesi yerine bulunduğunuz yerin vergi dairesini yazın numarası kısmına tc yazın...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
YS için 18 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor. Ayrıca gerçek kişiler başvurabiliyor.
Ancak bu işler için çok küçüksün. Bu işler çoluk çocuğun yapacağı işler değil. Bu yazdığıma belki kızar, öfkelenirsin. Ama gerçek bu. Senin gibi nelerini gördük yıllardır. Reseller ile hosting satan, 2-3 ay sonra toz olan ufaklıklar. Sonunda ise mağdur olan insanlar, şikayetler vs.
Bence hosting piyasasının kan ağladığı şu günlerde çoluk çocuğun "Kolay Para Kazanma Yolu" zannettiği bu işe girmek hiç akıl kârı değil.
+
Teknik Bilgi + Tecrübe + Sermaye gerekir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
think, move, design.
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
sddeniz adlı üyeden alıntı
YS için 18 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor. Ayrıca gerçek kişiler başvurabiliyor.
Ancak bu işler için çok küçüksün. Bu işler çoluk çocuğun yapacağı işler değil. Bu yazdığıma belki kızar, öfkelenirsin. Ama gerçek bu. Senin gibi nelerini gördük yıllardır. Reseller ile hosting satan, 2-3 ay sonra toz olan ufaklıklar. Sonunda ise mağdur olan insanlar, şikayetler vs.
Bence hosting piyasasının kan ağladığı şu günlerde çoluk çocuğun "Kolay Para Kazanma Yolu" zannettiği bu işe girmek hiç akıl kârı değil.
+
Teknik Bilgi + Tecrübe + Sermaye gerekir.
1. Dikkat ederseniz yukarıda satmayacağımı belirttim,
2. Ben kendi yaşlarımda ne kişiler gördüm internetten para kazanan,
3. Ayrıca çok iyi bilgi ve tecrübeye sahibim,
4. Ben reseller ile hosting satsaydım diğer insanlar gibi toz olmazdım.
5. Sermayemde tecrübemde yeteri kadar var.
think, move, design.