Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Yok yok güzel oluyor öldürsünler :D biz 10 tlden satalım onlara 5 tlden yaptıralım 5 tl bize kalsın temiz iş :D şimdi burda insanı enayi yerine koyuyorum diye laf yapacak çıkar elbet öyleyse YA İŞİNİ UCUZA YAPMICAKSIN YADA ENAYİ YERİNE KOYULDUNMU SESİNİ ÇIKARMIYACAKSIN!
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Lojistik Uzmanı
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Size hak veriyorum ama ne kadar ekmek o kadar köfte. Siz çıkarsınız 1500 TL'ye yaparsınız öteki çıkar aynı işi 200 TL'ye yaptığını söyler. Diğeri işi alır ama sağdan soldan yamalı don gibi durur sistem desen yarım yuvarlak. Gerçek kalite isteyen müşteri lanet eder sağlam fiyata sağlam adama iş yaptırır. Zaten kalitesizse müşteri benden uzak Allah'a yakın olsun
Bazen bir fikir binlerce satır koda denktir.
Golsime
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Takılıyo
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Onlarda olmasa zaten hiçbir şey alamayacağız geçenlerde biri dandik bir blog temasını 250 tl den satıyordu... Ölücülüler sayesinde satıcılar fiyatı düşürüp en azından emeğinizin karşılığına kadar indiriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Fiyat konusuna çok takılmayın. Şahsen ben 1250 TL'den daha ucuza hiç WP teması kodlamadım. (Kişiye özel temalardan bahsediyorum.) Ama ortalıkta 200-250 TL'ye tema kodlayanlar var. Bu benim işlerimi etkiliyor mu? Hayır. Yaptığınız işi kaliteli yapıyorsanız fiyatınız ne olursa olsun, mutlaka kazanırsınız.
2 kişi bu mesajı beğendi.