BCanKARA Oyunun hız işini hallettim.Artık biraz daha hızlı başlıyor.Oyunu kazanmak için paketi tam apartmana atma mevzusunda çok sıkıntı yaşadım.Dediğiniz gibi çok zor ve indirenler oyunu çözmekte zorlanabiliyor, apartmana değdi ama yine de saymadı gibi.Bunun içim artık paket apartmanla temas ettiğinde görev başarılı sayılıyor.Uçağın bulutun altına girip hiç görülmemesi konusunda sizin gibi birkaç kişi daha yorum yaptı.Bulutları hafif saydam yapıp bir deneyeceğim. Büyük ihtimalle sıradaki güncelleme ile dediğiniz gibi olacak.Çok teşekkür ederim :)

batucarikci çok teşekkür ederim bu konuda da çok geribildirim aldım.Dünkü yayınladığım güncelleme ile artık tek hamlede daha yükseğe zıplıyor :)

Emreby teşekkür ederim hocam.Yorumları çok dikkate alıyorum.Sağ olsun arkadaşlar çok güzel yorumlar yaptılar.Hepsini değerlendiriyorum :)

Hyperaktif Çok teşekkür ederim.Oyunun hızını dün geceki yayınladığım güncellemeyle hızlandırdım.Oyunun oynanışı hakkında kısa bir bilgi içeren kısım koymayı düşünüyorum, ben de ilk indirenler çözmekte zorlandıklarını fark ettim sonradan.Çıkış düğmesi ve diğer tasarım sorunlarını yavaş yavaş güncellemeyle halledeceğim :)

FurkanOYMAK çok teşekkür ederim :)