Aslında herkesin gözünde büyüttüğü kadar çok da zor bir şey değil sahibindeni geçmek. Sahibindende daha güzel bir site yapılabilir. Farklı özellikler veya farklı konseptlerle. (örnek letgo uygulamasını sahibinden.comdan daha çok kullanıyorum) Önemli olan reklam üzerine yoğunlaşman. Tavsiyem gerilla reklamcılıkla bunu yapabilirsin :)
Ayrıca sahibinden.com batırmak değil arkadaşın maksadı rakibi olmak ve sahibinden.comun rakibi olmalı. Fiyat politikalarının bu kadar yüksek olduğunu bilmiyordum biraz fiyatlarda düşmeleri için güzel rakipler şart. Arkadaşı sonuna kadar destekliyorum.
Tavsiyem 1 : Sadece emlak üzerine olmasın, diğer kategorileride ekle. sadece emlak olursan sahibinden.comun rakibi değil saydığın diğer firmaların rakibi olursun. Adamın biri bugün araba bakar yarın ev.
Tavsiyem 2 : Sizinle aynı düşüncede olanlarla birleşin. Tek başına büyük bir proje. hiç yoktan aynı amaçla yola çıkmış sonra bırakmış kişilerin projelerini satın alıp ilerleyebilirsiniz. onların bir alt yapısı oluşmuştur onun üzerine projenizi inşa edebilirsiniz yada piyasadaki küçük ilan sitelerinden birine ortaklık teklif edebilirsiniz. 20bin lira için ortak olacak çoktur. iyi çalışmalar