Merhaba,
Sormak en doğal hakkınızdır.
Ticketlara iki kişi bakmaktadır. ticket üzerinden 7 gün 24 saat boyunca destek alabilirsiniz. Haftada bir kez yedekler alınmaktadır. Sunucularla ilgili öyle bir durum olması mümkün değildir ama farz edelim sizi dediğiniz gibi oldu sizin tabiriniz ile de sunucular yandı. Sorumluluk tamamen bize aittir. Eksiksiz bir biçimde yedekleriniz verilebilecektir :)
Sormak en doğal hakkınızdır.
Ticketlara iki kişi bakmaktadır. ticket üzerinden 7 gün 24 saat boyunca destek alabilirsiniz. Haftada bir kez yedekler alınmaktadır. Sunucularla ilgili öyle bir durum olması mümkün değildir ama farz edelim sizi dediğiniz gibi oldu sizin tabiriniz ile de sunucular yandı. Sorumluluk tamamen bize aittir. Eksiksiz bir biçimde yedekleriniz verilebilecektir :)
Yedekler verilecektir sorumluluğunuz olabilir ama şu var sql hatası var gibi vs var db ler yok gibi onun gibi sebebler olursa ne olur? Ben aksine sizin müşteri kazanmanız içn bu sorularımı soruyorum herkesin içinde kaldığı soruları soruyorum. Firmanız kaç yıllık firma? Toplam kaç kişi bu işi yaptıızın cevabını alamadım. Ben netiyi.com firmasını kullanalı ilk kez kafam bu kadar rahat oldu. İnşallah sizler de sorunsuzdursunuz.